lauantai 23. toukokuuta 2015

Tulokset 08-11 Nappulaliiga Sotkamo 23.5.

Ohessa tulokset ja tehot ja Markon mietteet päivän tapahtumista.
Tulokset:
ManCity valkoinen – SuPS 08-11 2-0 Fairplay Aatu Moilanen
SuPS 08-11 – Real 2-1 Fairplay Väinö Moilanen
SuPS 08-11 – ManCity sininen 1-2
ManCity valkoinen – SuPS 08-11 1-1
Real – SuPS 08-11 1-0
ManCity sininen – SuPS 08-11 2-1 Fairplay Samu Manninen
Pisteet:
Aatu Moilanen 3+0
Samu Manninen 1+0
Eemeli Heikkinen 1+0
Joukkue:
Aatu Moilanen, Eemeli Heikkinen, Juho Jäntti, Väinö Moilanen, Samu Manninen, Iiro Juntunen ja  Miro Moilanen

Muodostettiin yksi joukkue ja yhteisellä päätöksellä pelattiin kaikki ottelut. Pelaajaketjuja pyrittiin vaihtamaan eri peleissä ja pitämään mahdollisimman tasavahvuisina. Pelikohtaisesti 2 ketjua jota vaihdeltiin säännöllisesti jotta kaikki saisivat peliaikaa. Maalivahdit pelasivat alussa koko pelin ja lopussa vaihdettiin puoliajalla.

Porukan yhteishenki oli hyvällä mallilla jo aamusta asti. Pientä sotasuunitelmaa Tuomon kanssa ja pienet alkulämmittelyt. Ensimmäisessä pelissä näkyi jännitystä ja turhaa hermoilua joka väheni loppua kohti. Puolustuspeli oli turnauksen ajan hyvää ja palloon uskallettiin käydä kiinni ja haastettiin vastustajia.

Hyökkäyspäässä saatiin useita hyviä maalintekopaikkoja mutta viimeistely ontui. Maalivahdit pelasivat kauttaaltaan hyvin ja muutama avaus saatiin nopeasti hyökkääjille vastustajien yli ja näin saatiin muutama vaarallinen vastaisku aikaiseksi. Pelit olivat tasaisia ja pienien puolustusvirheiden seurauksena vastustaja pääsi rokottamaan.

Vaikka keli oli tuulinen ja välillä satoi vettä niin vielä viimeiseen peliin lähdettäessä kaikki halusivat pelata vaikka päältä näkyi väsymys. Sisua tällä porukalla on!!


Peluuttamassa oli ensimmäistä kertaa Marko Moilanen ja Tuomo Juntunen :)