lauantai 30. toukokuuta 2015

Piirisarja 29.5.2015 SuPS03-LaFK03-04

Ohessa tulokset ja Jannen tarinat.


Suomussalmen 03 poikien hyvä piirisarjan alku jatkui kotipelillä LaFKia (Kiiminki) vastaan.
 LaFKin peli on kulkenut keväällä myöskin hyvin ja ainoat pistemenetykset heillä ennen eilistä peliä tasuri 0-0 Tervarit03 mustan kanssa ja niukka 2-1 tappio kovalle Ajax03(Kempele).
Suomussalmen sankarit ottivat heti alkuun kuskin paikan ja hallitsivat peliä alusta loppuun voittaen selvin 3-0 lukemin. Puolustus on hyvällä mallilla ja ainoastaan heikko viimeistely ja hyökkäyspelin sumppuuntuminen pelastivat LaFKin rumemmilta lukemilta. Vastustajalle kaikki kunnia LaFK on tosi hyvin liikkuva ja pelaava joukkue. Keinot eivät vaan riittäneet SuPS03:n puolustusta vastaan.
Pelin tähtiä vasemman pakin paikalla aloittanut Niko Heikkinen , joka täräytti vapaapotkun 20 metristä maaliin vieden joukkueen 2-0 johtoon pelin 25min.
Juho "Pirlo" Heikkinen joka riisti keskikentällä palloja urakalla omille. Jo totuttuun tapaan alempi keskikenttä Joona Heikkinen jonka syöttövarmuus omille on korkeaa luokkaa. Lisäksi Joona suojaa linjaa ja katkoo vastustajan yritykset jo keskikentälle. Lisäksi hyvällä sykkeellä oikealla laidalla kiitänyt Samu Kinnunen ansaitsee erityismaininnan eiliseltä. Samu painoi hyökkäyksen toisensa perään Juhon murto syötöistä syvälle vastustajan alueelle, mutta se viimeinen syöttö ja viimeistely kaipaa vielä hiomista.
 Koko sakilta jälleen kypsä peli. Hyökkäys kun saadaan toimimaan halutulla tavalla niin verkot alkavat soimaan tiuhemmin vastustajan päässä.
Huomenna Husun Ajaxin kimppuun kllo.13 ja sitten illalla vesisateessa vielä Ospa03 sininen.

Pisteet:
Sami Moilanen 1+0
Joopi Moilanen 1+0
Niko Heikkinen 1+0
Juho Heikkinen 0+1
Perttu Keränen 0+1