sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Nappulaliiga 06-07 tulokset 9.5.2015 Kajaani

Ohessa avausturnauksen tulokset ja Villen mietteitä.Nappulaliigassa oli SuPSilla mukana peräti 6 joukkuetta kaikissa kolmessa ikäluokassa. 06-07 Sarjassa SuPS Musta voitti kaksi peliä kolmesta, mutta keltainen joukkue jäi voitoitta. Seuraavassa 06-07 joukkueiden tulokset, tehot ja lyhyet jutut.

SuPS Keltainen-ManU (kajaani) 2-10
SuPS Keltainen-KajHa 07 3-9
SuPS Keltainen - OLS Marseille 3-8
Tehot:
Rasmus Paavola 5+0
Elias Paavola 1+2
Olli Keränen 1+0
Martin Sang 1+0
Santeri Kyllönen 0+1
Fair Play -kortit: Rasmus, Santeri Ikonen ja Aapo Moilanen
Joukkueessa Pelasivat myös: Emma Juntunen ja Aarne Laatikainen

Keltainen joukkueen peliä sekoitti useat vaihdot. Kun mukana oli 9 pelaajaa ja sää oli hyvin kylmä, täytyi vaihtaa pelaajia useasti. Hetkittäin joukkue esitti hyviä ja taitavia suorituksia, mutta yhteispelissä on vielä hiottavaa. Usein meinattiin juosta vielä liikaa pallon perässä. Valmentajan mieltä joukkueessa lämmitti Rasmuksen maalit, Santeri Kyllösen hienot ratkaisut hyökkäyspäässä, maalivahtien hienot otteet, Aarnen sijoittuminen, Santeri Ikosen hyvät juoksut ja erityisesti suuri pelaajien määrä. Seuraavaan turnaukseen meidän täytyy miettiä parin tukipelaajan käyttöä Keltaisen joukkueen apuna, että pelin avaaminen saadaan toimimaan.

SuPS Musta - Man City (Kuhmo) 7-4
SuPS Musta - OLS Lyon 3-6
SuPS Musta - OLS Marseille 7-5
Tehot:
Venni Kela 10+1
Enni Heikkinen 2+3
Tiia Moilanen 2+1
Kasperi Kinnunen 2+0
Anniina Moilanen 0+1
Lauri Kemppainen 0+1
+ 1 oma maali
Fair Play -kortit: Niiki Juttula, Atte Turpeinen ja Venni Kela

SuPS Musta pelasi piirisarjapeleihin valmistavan turnauksen Nappulaliigassa. Kylmä sääkö sai joukkueen nukkumaan muutamissa tilanteissa ja pienellä kentällä nukkuminen kostautui heti. Puolustuksessa tilanteisiin mentiin välillä liian varovasti ja pari maalia meni joukkueen ollessa vielä tauon jälkeisessä horroksessa. Laitureiden hyökkäysinto oli välillä liian kovaa ja puolustukseen tultiin taas laiskasti. Voittopeleissäkin oli paljon parannettavaa, mutta tarvittaessa myös taisteluilmettä löytyi. Muutamia pieniä asioita parantamalla olemme valmiit Piirisarjan haasteisiin: Emme lähde liian innokkaasti prässäämään hyökkäyspäässä, puolustuksessa palloihin mennään päättäväisesti ja kovaa, olemme koko ajan hereillä ja lauotaan paikoista. Positiivisia asioita oli kokoonpanojen löytyminen, kehityskohteiden löytyminen, 100 % osallistuminen ja hieno joukkuehenki.
Oli mahtavaa olla turnauksessa, kun Jussi ja Jarkko olivat mukana valmennushommissa, Kiitos, kun olette lähteneet mukaan! Kiitos myös Simolle avusta vaihtopenkillä.