sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Tulokset 03 ja 01-02 Valioliiga Sotkamo 24.5.

Ohessa tulokset ja tehot.

Tulokset SuPS 03:
SuPS 03 - KajHa 02 4-6
SuPS 03 - KajHa 03 Musta 2-0
SuPS 03 - KajHa 03 Vihreä 9-1
Tehot:
Joopi Moilanen 5+2
Niko Heikkinen 3+3
Kaapo Laakkonen 2+1
Kimmo Timonen 2+0
Fedor Fedorov 1+2
Riku Rautiainen 1+1
Jesse Kinnunen 1+0
Arttu Huttu 0-2 (Tsempparipalkinto)

Tulokset SuPS 01-02
SuPS 0102 - Real (Sotkamo) 6-2
SuPS 0102 - ManCity 01 (Kuhmo) 6-0
Tehot:
Elmeri Kemppainen 3+1
Kaapo Moilanen 2+2
Iekko Anttonen 2+2
Kaapo Laakkonen 2+1 (Tsempparipalkinto)
Kimmo Timonen 2+0
Jarkko Seppänen 1+2

Toinen valioliiga turnaus takana ja tässä hieman raporttia turnauksesta.
Molemmista joukkueista jäi kotiin  pelureita edellisen päivän rankan piirisarja reissun ja sairastumisten takia. Kotiin tultiin  piirisarjasta vasta  klo. 23 pintaan lauantai iltana ja uusi startti oli jo  sunnuntai aamuna klo. 8.00
Ilokseni sain kuitenkin huomata että ei sota yhtä eikä kahta eikä meidän sakissa edes 10 miestä kaipaa vaan aina nousee uusia vastuun kantajia.
03 porukan tukena vuorottelivat lätkäpelurit Kimmo Timonen ,Jesse Kinnunen ja Kaapo Laakkonen. Aatu oli myös maalilla Onnin loukattua jalkaansa.Keväisen hieman heikomman pallotuntuman pojat paikkasivat hyvällä liikkeellä ja tilanteiden loppuun asti pelaamisella. Luotettavaa katkomista alakerrassa ja hyviä nopeita hyökkäyksiä.
Eka peli Hakan 02 sakkia vastaan hävittiin huonon viimeistelyn ja tässä pelissä huolimattoman puolustamisen ja maalivahdin heikon päivän takia. Peli oli kuitenkin pelinä' tasainen päättyen 4-6 Hakalle.
Kajhan 03 sakeista musta pystyi tasapäiseen peliin ollen kuitenkin vailla todellisia maalipaikkoja . Tuo peli Supsille 2-0 Kaapo Laakkosen pelin alun salama maaleilla jotka Arttu Huttu syötti.
KajHa03 vihreä oli sitten aseeton kaatuen selkein 9-1 lukemin. Tuossa pelissä nähtiin heti alkuun hieno maali, jossa oli kaikki hyvän hyökkäys pelaamisen elementit. Pallo liikkeelle keskeltä pelattiin laitaan laita tukossa pudotus alas taas keskelle puolen vaihto toiseen laitaan syöttö maalille ja pam. Pallo kävi kaikilla pelaajilla 2 suunnanmuutosta puolen vaihto ja ukko pistää tyhjiin. Hieno maali!
03 joukkueesta kunnostautuovat erityisesti Arttu Huttu keskikentällä joka palkittiin myäös tsemppi pelaajana. Kapteenina tuurannut Niko Heikkinen vahvaa pallolista pelaamista ja hyviä syöttöjä. Kävipä Niko tekasemassa vaparimaalin maalivahtina ollessaan eka pelin lopussa. Joopi " raketti" Moilanen viidellä maalillaan. Joopi on aivan jäätävän nopea ja olisi tehnyt toisen mokoman jos viimeistely olisi ollut laadukkaampaa. Treeniä treeniä!  Rikun hienot kaksinkamppailu voitot laidalla ja Fedorin iloinen peli lämmittivät myös valkun mieltä. Kiitokset joukolle.

Sitten isompien 0102 poikien peleihin. Jos kaikki joukkueet kuuntelisivat valmentajan ohjeet samalla tavalla olisi valmentaminen todella nautittavaa ja helppoa. Pelin teemana oli suunnan muutos pelaaminen ja sitä kautta murtautuminen maalin tekoon. Peli tuli pitää leveänä ja syvänä ja laittaa vastustaja juoksemaan. Kannustimeksi valkku lupasi munkki kahvit ekan  suunnan muutos pelaamisen ansiosta tehdyn maalin syöttäjälle ja niinhän siinä kävi että Jarkko munkit tienasi heti ekassa pelissä . Jarkko pelasi loistavan pelin keskikentällä toimien kapellimestarina useassa hyvässä maalitilanteessa. Parista taisi heilahtaa reppukin. Kaapojen Laakkonen ja Moilanen  ja Iekko Anttonen hyvä nopea prässi teki vastustajien avaamisen vaikeaksi ja molemmat matsit olivat selkeästi SuPSin hallintaa. Koko joukkue pelasi yhtenäisesti sekä hyökkäys että puolustus suuntaan ja ennekaikkea syöttöpeli oli parasta mitä koskaan olen tältä joukkueelta nähnyt. Kuhmon pojat jupisivat 6-0 tappion jälkeen etteivät ole koskaan hävinneet noin paljon.
Kimmo latasi eka pelissä kaksi maalia pakin tontilta lukien hienosti vastustajan huonot purkupallo tilanteet.
Tsempparina palkittiin Kuhmon kovan Juho Pääkkösen näkymättömäksi tehnyt Kaapo Laakkonen.
Hyvä turnaus 0102 sakilta. Tästä on hyvä jatkaa kohti Puolankaa 14.6. Tuonne team tarvii peluuttajan koska 03 piirisarja pelit on samana päivänä. Ilmoittautua voi Jannelle.
Kiitos "isännät" mukavasta pelipäivästä.