lauantai 5. syyskuuta 2015

Tulokset piirisarja 0405 Pudasjärvi 5.9.2015

Ohessa tulokset ja tehot.

Kesän toiseksiviimeinen 0405 tason 2 piirisarjaturnaus takana. Kotiin tuomisina 2 leveää voittoa ,tasapeli ja tappio. Taso 2 on varsin epätasainen sarja. Osa joukkueista mm. Ajax jolla on leveä ja pohjoisen laadukkain ryhmä ikäluokassa tuo noihin peleihin poikia ,jotka pelaavat 03 mestaruussarjaa normaalisti. No se on vain hyvä asia niin saadaan oikeasti kovempia pelejä. Nytkin Ajax marsitti Pudasjärven viheriölle aivan eri jengin mikä oli Kajaanissa meitä vastassa. 3-4 peluria oli 1 tason porukasta mukana ja Ajax karkasi heti alussa 3-0 johtoon. Juuso kavensi 3-1 mutta Ajax vei pelin lopulta 5-1. Terävin kärki meidän jengistä pysyi hyvin mukana ja peliä hallittiin heti kun vastustaja vaihtoi kovemmat pelurit kentältä. Ilman Joonaa ja Luukasta pelannut keltamusta oli kuitenkin hyvitä paikoista huolimatta altavastaaja tässä pelissä. Paremmalla viimeistelyllä lukemat olisivat voineet olla esim. 5-4.
Kurenpoikien kakkonen ja Ospa olivat sitten toista ääripäätä. Vastustajat olivat selkeästi meitä jljessä kaikessa ja lukemat olisivat voineet olla todella tylyt ilman meidän huolimatonta viimeistelyä. Avopaikoissa hosuttiin ja lauottiin ohi yli tai pain vastustajaa. Harjoittelu jatkuu.
Viimeinen matsi Kurenpoikien ykköstä vastaan oli meidän hallintaa. Edelleen sorruttiin kuitenkin tehottomuuteen ja vastustajan kaksi hyvää hyökkääjää toivat pelin lopulta tasoihin viimeisellä minuutilla.
Meidän puolustajat eivät pelaa maalivahdille vaan yrittävät aina kääntyä paineen alta pois ja näistä aiheutui pallonmenetyksiä josta vastustaja iski.
Päivän parhaana palkittiin Tuomas ,joka muodostaa hyvän toppariparin Antin kanssa. Ajoittaiset ylipelaamiset ja puheen puute sotkivat välillä ,mutta perus puolustaminen on hyvää.
Venni Kela 07 jengistä saa ainoana hyökkäjänä kiitettävän. 7 maalia 3 vuotta vanhempien pelissä on huikeaa. Venni on huippu nopea ja aina vaarallinen. Nyt Vennikin joutui välillä koville ja hukkasi sen takia paljon paikkoja mutta meni niitä sisäänkin. Hyvä Venni!
Ape siirrettiin eka pelin jälkeen keskikentälle ja kyllä taitoniekan täytyy siellä ollakkin. Paljon  avaavia laatu syöttöjä ja tarmokasta katkontaa. Ape on lähes aina pelattavissa. Joonan puutuessa paikkasi kweskellä loistavasti. Juuso on valmentajan ihanne pelaaja asenteeltaan. Aina tilanteet loppuun asti ja huippunopea. Juuson petrattavat alueet ovat syöttäminen ja maltti. Nyrt liian usein syöttö lähtee liian myöhään ja päin vastustajaa. Juuso pelaa suurella sydämmellä ja ajoittain vauhtia on liikaakin tilanteisiin mennessä jolloin pelaa itsensä ulos. Nopeudellaan paikkaa näitä virheitä ,mutta malttamalla säästäisi energiaa.
Mika pelasi hyvän turnauksen. Isokokoinen, taitava  hyvin palloa suojaava pelaaja .Loistavia syöttöjä ja painava laukaus. Iso pelaaja joka olisi nopeampana todellinen pelote vastustajan puolustukselle. Pelasi nyt laidalla hyvin syötellen kavereille maalipaikkoja.
Koko jengiltä positiivinen päivä.
Matka jatkuu seuraavaksi Rovaniemelle 19.9. Treenit normaalisti ensiviikolla.

Tulokset:
Ajax Sarkkiranta – KajHa 0405 Pohjoinen 5-1

KajHa 0405 Pohjoinen – FC Kurenpojat II 10-2
KajHa 0405 Pohjoinen – Ospa 8-1

FC Kurenpojat I– KajHa 0405 Pohjoinen 4-4

Tehot:
Venni Kela 7+1
Juuso Romppainen 4+2
Mika Moilanen 3+5
Aapo Saarisalo 3+2
Teemu Moilanen 3+1
Eetu Heikkinen 2+0
Olavi Kyllönen 1+1
Tuomas Heikkinen 0+2 (Päivän paras pelaaja)
Joni Pelli 0+2
Manta Laatikainen 0+1

Topparina Antti Lauronen ja maalissa Eemeli Mulari