sunnuntai 27. syyskuuta 2015

07 HOPEAA KUOPIOSSA 26.9.2015

Ohessa tulokset ja Villen tarinaa hienosti menneestä reissusta.SuPS osallistui Kuopiossa F8 ikäluokan turnauksen kilpasarjaan. Turnauksessa pelattiin päivän aikana seitsemän peliä. Ensimmäisessä pelissä vastassa oli KPV Vihreä Kokkolasta. SuPS pelasi hyvän ottelun, vaikka alkujännitystä olikin havaittavissa uusissa ympyröissä pelatessa. Ottelusta kuitenkin irtosi niukka 2-1 voitto, josta oli hyvä jatkaa turnausta

Toinen peli toi vastaan KuPS Mustan, joka hallitsi peliä ja SuPS pyristeli perässä minkä pystyi. SuPS olikin pelissä mukana vielä ottelun puolivälissä tilanteen ollessa 2-2. Vahva KuPS kuitenkin tuli lopussa ohi ja vei ansaitusti voiton luvuin 6-2.

Päivän ainoa tasapeli tuli pelissä Toivalan Urheilijoita vastaan. SuPS hallitsi peliä hienokseltaan luoden hyviä maalipaikkoja, mutta laukaukset menivät niukasti ohi. ToU iski tehokkaasti omista paikoistaan ja lopulta taululla oli lukemat 2-2 tasatuloksen merkiksi.

Oulun Rotuaarin Pallo oli ainoa tuttu joukkue viikonlopun turnauksessa. Ottelu tarjosi revanssin mahdollisuuden Pohjois-Suomen piirisarja-avauksesta, josta tuloksena oli niukka maalin tappio. Nyt SuPS ei antanut ORPa:lle mahdollisuuksia, vaan otti ylivoimaisella esityksellä 7-0 voiton. Tämä kertoo joukkueen edistymisestä kesän aikana.

Ruokatauon jälkeen viimeinen alkusarjan ottelu pelattiin Mikkelin Palloilijoita vastaan. Tahmean alun jälkeen ottelu oli SuPS:n hallintaa ja 4-2 voiton jälkeen alkoi jännitys alkusarjan sijoituksesta. 3. sija olisi vienyt pelaamaan sijoista 4-8, mutta paremman maalieron turvin SuPS nappasi kakkossijan ennen Toivalan Urheilijoita ja edessä oli välierä KPV valkoista vastaan.

Lippumäen pimenevä ilta ja kevyesti sateen kastelema tekonurmi tarjosi upeat puitteet sijoitusotteluille. KPV valkoinen oli kovempi kuin ensimmäisessä pelissä vastassa ollut saman seuran Vihreä joukkue. SuPS oli kuitenkin valmiina peliin ja upean taistelun jälkeen SuPS eteni 3-1 voitolla ansaitusti finaaliin

Finaalissa oli vastassa taas KuPS:n Musta joukkue. SuPS lähti puolustamaan tarkasti ja iskemään nopeilla vastaiskuilla. Taktiikka toimi hyvin ja SuPS sinnitteli mukana aina ottelun puoliväliin saakka, jolloin 3-1 tilanne olisi voinut paremmalla onnella olla jopa tasan. Toisella puolikkaalla KuPS teki kuitenkin vielä kaksi maalia ja vei finaalin lopulta selvästi 5-1. SuPS tarjosi tiukan vastuksen, mutta KuPS voitti ansaitusti kultaa.

Turnauksen päätteeksi SuPS sai kaulaansa voitetut hopeamitalit ja matkaansa pokaalin muistoksi hienoista otteista kovatasoisessa Kuopion Syysturnauksessa.

Tehot:
Venni Kela 13+3 FP-kortti
Lauri Kemppainen 5+3 FP-kortti
Enni Heikkinen 2+4 FP-kortti
Niiki Juttula 0+2 FP-kortti x 2
Elias Paavola 0+1
Joukkueessa pelasivat hienosti myös Anniina Moilanen ja maalivahti Rasmus Paavola, joka myös sai yhden FP-kortin.