maanantai 14. syyskuuta 2015

Tulokset ja tehot 07 piirisarja Oulu 12.9.2015

Ohessa tulokset ja tehot, sekä Villen tarinaa reissusta.

SuPS 07 kävi pelaamassa kauden viimeisen piirisarjaturnauksen Oulussa. Peli kulki hienosti ensimmäistä puoliaikaa lukuunottamatta. Ensimmäisestä pelistä tuli tappio 6-8 OLS Hollantia vastaan, toisen puoliajan kiristä huolimatta. Loput pelit SuPS oli hereillä alusta saakka ja voitot vahvoista OLS Ranskasta 9-3 ja Ajax Sarkkiranta Oranssista 11-6.

Kausi piirisarjan osalta on nyt ohi ja SuPS 07 saalisti 13 voittoa, kaksi tappiotakin tuli maalin ja kahden erolla vastustajaan. SuPS on siis Pohjois-Suomen kärkiporukoita ikäluokassaan. Aktiivinen harjoittelu näkyy vahvoina otteina kentällä. Nyt on edessä Nappulaliigan huipennus Kajaanissa tulevana viikonloppuna, johon toivomme mahdollisimman monen osallistumista.