sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Tulokset ja tehot 0405 Nappulaliiga päätös Kajaani 20.9.2015

Ohessa tulokset ja tehot, sekä Janin pikaiset kommentit.

Tulokset:
ManU Keltainen - SuPS 2-1
SuPS - ManU Musta 3-2
Real - SuPS 1-2

Tehot:
Manta Laatikainen 1+1
Aapo Saarisalo 1+0 (FP x 1)
Eetu Heikkinen 1+0
Antti Lauronen 1+0
Eemeli Juntunen 1+0
Olavi Kyllönen 1+0
Miko Väisänen 0+1
Luukas Tolonen 0+1 (FP x 1)

Remmissä mukana (Ensimmäisen pelin Eemeli Mulari (MV), Juuso Romppainen (FP x 1), Joona Heikkinen) Arttu Moilanen, Teemu Moilanen.

Ensimmäisenä vastaan tuli Hakan kova keltainen joukkue. Olavi oli liekeissä ja leipoi ainoan pelin maalin Luken syötöstä. Maalipaikkoja oli tarjolla paljonkin, mutta viimeistely ontui raskaasti. Hallitsimme peliä, mutta loppulukema taululla 2-1 tappio.

Toiseen peliin vastassa Hakaan musta porukka. Eemeli M, Joona ja Juuso siirtyivät 03 joukkueen peliin. Taas hallinta oli SuPSin käsissä ja ainoastaan tuomarin avustuksella vastustaja sai kaksi maalia. Ape ja Manta teki tosi hienon kuvion kulmatilanteessa ja maalia syntyi myös Eetun ja Antin rynnistyksen avulla pakin paikalta.

Viimosena vastassa Real ilman vaihtopelaajia ja SuPS lähti ehkä hieman rotsi auki peliin. Loppulukema 2-1 voitto voisi olla isompikin, mutta tuhrattiin monta maalauspaikkaa. Jotenkin nyt kun on pelattu piiriä isoilla kentillä, niin Nappulaliigan pelit sumppuuntuu liikaa keskelle ja kaikki on yhdessä läjässä, kun pitäisi olla leveällä.

0405 osalta tämä kesä on nyt paketissa ja harkoissa alkaa muutaman viikon tauko. Kiitoksia kaikille pelaajille reissujen täyteisestä kesästä, sekä myös kaikille vanhemmille.

HUOM! TULOSSA KAUDEN PÄÄTTÄJÄISET 9.10. SEURATKAA TARKEMPAA ILMOITTELUA TÄSTÄ, SEKÄ SISÄHARKKOJEN ALKAMISESTA.