sunnuntai 6. syyskuuta 2015

07 Tytöt voitokkaina Jyväskylässä

Tytöt pelasivat ilman vaihtopelaajia hienosti Jyväskylässä Hippoturnauksessa. Viisi peliä ja viisi voittoa!!! Hienoa tytöt ja Ville. Ohessa Villen tarinointia reissusta.

SuPS 07 tytöt pelasivat aivan mahtavan Hippo-turnauksen Jyväskylässä. Viidestä pelistä tuli viisi voittoa. Kentällä nähtiin mahtavia taisteluita, komeita kuvioita, makeita maaleja ja iloisia ilmeitä. Lähdimme turnaukseen hieman odottavaisin mielin, kun vastustajista ei ollut mitään tietoa ja pelit vuotta vanhempien, enemmän pelanneiden sarjassa. Tiesimme ainoastaan, että meillä on aika kova joukkue ja kaverin täytyy pelata hyvin, jos meidät meinaa voittaa

Ensimmäisessä pelissä vastassa oli OBC Villit Futarit Oulusta. Tytöt pyörittivät peliä totutusti ja toisen puoliajan alussa olimme 5-0 johdossa, jolloin vastustaja sai ottaa lisäpelaajan. Tämän jälkeen vastustaja teki 3 maalia, mutta peli oli selvästi meidän ja 5-3 voitto tuli helposti. Pahimmat jännitykset taisivat jäädä ensimmäiseen peliin, koska toinen peli Oulun porukkaa huomattavasti kovempaa Jämsänkosken Ilvestä vastaan sujui todella mallikkaasti. Vaikka peli päättyi 7-5, oli SuPS selvästi parempi joukkue. Vastustajan riveistä löytyi muuten tyttöjen valmentajaa pitempiä tyttöjä(vaikka se ei paljon vaadikaan), mutta SuPS:n tytöt eivät hätkähtäneet, vaan hoitivat homman kuten pitää. Kovaa kylkeen ja pallo pois! Lauantain viimeisessä koitoksessa vastaan tuli Ylöjärven Ilves. Vastustaja ei ollut mitenkään kova, mutta tytöillä alkoi jo painaa jaloissa päivän pelit, kun pelasimme totutusti ilman vaihtopelaajia. Vastustaja johti puoliajalla 3-1 ja outo asetelma alkoi näkyä kentällä pienenä kiukutteluna pelipaikkojen suhteen, sooloiluna ja yliyrittämisenä. Puoliajalla nostimme karvauksen ylös, muutamalla taistelumaalilla ja kaukolaukauksella irtosi lopulta niukka 5-4 voitto

Toinen turnauspäivä toi vastaan aamulla PaRi:n Jyväskylästä. SuPS oli aamusta valmiina ja täysin suvereenin esityksen jälkeen 6-1 voitto isokokoisesta jyväskyläläisporukasta. PaRi ei ollut huono, mutta SuPS oli todella hyvä. Sunnuntain huipennus nähtiin pelissä Tampereen Ilvestä vastaan. Ilveksen joukkue oli kova ja pelasi kahdella kentällisellä vaihtaen koko ajan tuoreita jalkoja kentälle. SuPS oli kuitenkin pelillisesti edellä vastustajaa. Juoksuvoimainen vastustaja kuitenkin tuli väkisin mennen 2-1 johtoon toisen puoliajan alussa. Tyttöjen hieno taistelu palkittiin, kun lopulta taululla oli 3-2 SuPS:n hyväksi. Viimeisen pelin jälkeen tuomari, joka oli kaksi pitkää päivää ollut tuomarina sarjamme peleissä kertoi, että SuPS-Ilves oli ollut tasoltaan ja intensiteetiltään kovin peli hänen tuomitsemistaan otteluista. Tämä kertoo paljon siitä, kuinka kovia nämä SuPS:n tytöt ovat. Vuotta vanhempien sarjassa, aivan huippujoukkueita vastassa, tuommoista taistelua ja vielä pelillisesti sekä taidollisetsi useimpia joukkueita edellä. Upeita tyttöjä!

Tehot turnauksessa:
Tiia Moilanen 11+4 FP-kortti
Anniina Moilanen 10+5
Enni Heikkinen 4+6 FP-kortti
Niiki Juttula 1+4 FP-kortti x 2
Emma Juntunen 1+0

Joukkueessa Niiki pelasi puolustajana, yhden pelin lopun maalivahtikeikkaa lukuunottamatta. Emma oli maalissa, paitsi yhden pelin lopussa vieraili kärjessä tehden maalinkin. Enni ja Anniina puursivat laidoilla ja Tiia kärjessä.