lauantai 22. elokuuta 2015

Piirisarja 0607 Tornio 22.8.2015 Tulokset ja tehot

Ohessa tulokset ja tehot, sekä Villen mietelmät päivän peleistä.



SuPS 07 pelasi piirisarjassa kolme peliä, joista irtosi kolme voittoa. Vastassa oli TP-47, RoPS ja HauPa

Ensimmäisessä pelissä SuPS pyöritti peliä hienosti ja syöttelemällä TP:n puolustus aukesi helposti, kun vastustaja juoksi pallon perässä pitkin kenttää. Ottelussa SuPS esitti loistavaa syöttöpeliä ja koko joukkue pelasi todella hienosti yhteen ja tuloksena olikin 11-3 voitto.

Toisessa pelissä RoPS tarjosi tiukan vastuksen. Peli näytti jo kääntyvän SuPS:lle, kun tilanne oli toisen puoliajan alussa 9-4. RoPS nousi hienosti tehden pelistä jännittävän taistelun, josta SuPS kuitenkin nappasi 10-9 voiton. Pelissä RoPS syötteli hyvin ja rakensi peliä laitojen kautta. Vastustaja tuli hyökkäysalueelle neljällä pelaajalla ja SuPS:n pelaajat lähtivät palloon jättäen omat pelaajansa vapaaksi. Näistä tilanteista RoPS teki maaleja nousten maalin päähän. SuPS:n peli meni aivan sekaisin oudossa tilanteessa, mutta lopussa hienon taistelun jälkeen täpärä maalin voitto Pohjois-Suomen ylpeydestä!

Viimeisessä pelissä vastaan tuli todella kesy HauPa, josta 14-2 voitto irtosi todella laiskan esityksen päätteeksi

Upea Joukkue tämä SuPS 07, jonka peliä ihastelivat taas useat valmentajat. Monet kehuivat kuinka hyvin joukkue syöttelee ja pyörittää peliä, myös tyttöjen määrää ihmeteltiin. Hienoa SuPS!!!

Tehot:
Venni Kela 25+5
Enni Heikkinen 2+6 FP-kortti
Lauri Kemppainen 3+3
Kasperi Kinnunen 4+1 FP-kortti
Niiki Juttula 0+4 FP-kortti
Anniina Moilanen 1+2
Atte Turpeinen (MV)

Maalinteko oli taas Vennin heiniä, mutta laiturit olivat hienosti mukana tukemassa hyökkäyksia ja auttamassa puolustussuuntaan ja tietenkin mukana myös maalinteossa. Niiki pelasi varmasti puolustuksessa sijoittuen hyvin ja Atte pelasi parhaan turnauksensa maalissa esittäen tukun upeita pelastuksia. Hienoa työtä siis koko joukkueelta!