Juho 1+0
Niko 0+1
Joopi 0+1

Piirisarjaa Oulusa mitä tapahtui....
No eka matsi sarjakakkosta OrPa03 kilpa 2 joukkuetta vastaan oli alusta lähtien iloista pallon hallintaa. Oma pelin avaaminen alhaalta onnistui aina murto vaiheeseen asti. Sitten tuli ongelmia kun laitureiden liike ei riittänyt. Kuitenkin mustapaitainen SuPS hallitsi ekaa puoli aikaa ja Nikon oivalluksesta Jere siirsi joukkueen 1-0 ansaittuun johtoon. Toiselle puoliajalle tuli Orpa ryminällä. selvisemme eka aallosta mut sitten tuli harmittava tasoitus ja melkein het perään Orpa siirtyi 2-1 johtoon. Pallo kävi yli päätyrajan ja meidän pakki lopetti pelaamisen. Peli aikaa pari minuuttia ja onneksi Miikan tahto maali Joopin syötöstä toi joukkueelle kauden avaus pisteen mestaruussarjassa. Olimme parempi joukkue tuossa pelissä.
Ykköstähtenä tasoitusmaalin ampunut Miika. Muita onnistujia Niko ja Arttu puolustus Joona ja Juuso keskikentällä ja Jere ja Samu hyökkäys. Paremmalla viimeistelyllä olisi peli ollut meidän.

Sitten se Oulunbaari vei voiton ja Tervareita vastaan astelimme mahat pitsaa pullollaan ja jalat jäi Maikkulaan. Tervarit vei ja SuPSin pojat olivat jäljessä joka tilanteessa. Eka puoliaika yhtä kaukolaukaus takaiskua lukuun ottamatta kuitenkin taisteltiin kiitos puolustukseelle ja tauolle tilanteessa 0-1. No meillä oli vain 2 tervettä vaihtomiestä ja väsy alkoi tulla. Varsdinkin linkit olivat myöhässä prässissä koko ajan ja syöttösuuntia ei saatu peitettyä. Rike omalla alueella vapari vastustajalle ja Onnin torjuman riparin sai vastustaja luutia maaliin. Kukaan ei yrittänytkään siivota maalinedustaa...
Juhon tahtomaalilla nousimme peliin mukaan vielä. Miika oli Juhon kavennuksen jälkeen läpi mutta vastustajan mokke torjui samoin Jerellä oli avopaikka ja ohi. 51minuuttia pelattu ja kaksi helppoa virhettä ja tilanne 4-1. 12 minuuttia myöhemmin tilanne 1-7. Peli ja taistelu tahto loppui noihin kahteen virheeseen.
Tunnustus vastustajalle oli tosi taitava porukka ,mut meiltä hengetön lopetus pelille.
Pelin ja päivän paras Niko Heikkinen. Tärkeää katkomista ,hyviä avaus syöttöjä lyhyttä ja pitkää.
Linkit uupuivat koska pelaajia oli niin vähän ja meidän rosteri on kapea. Tänään kuitenkin näytimme että osamme ja pystymme pelaamaan palloa tällä tasolla tuo 12minuuttia toisen pelin lopusta unohdetaan... tai ei unohdeta vaan opitaan siitä. PELI EI SAA LOPPUA KESKEN VAIKKA JOKU TAKAISKUMAALI JOSKUS TULISIKIN.
Maanantaina jatketaan Kalevan karsinta vol2 Pudasjärvellä Ols03sinistä vastaan. Jaossa Kaleva turnauksen viimeinen paikka. Saamme Kajaanista vahvistuksia kun Onni Manninen, Tiitus Erola ja RameKasem liittyvät joukkueeseen. Taistelu Kaleva paikasta huipentuu. Lähtö Maanantaina Teboililta klo.15.00

Kiitos ukkelit jälleen kerran . Taas opimme jotain pallosta tänään.. Matka jatkuu..