sunnuntai 16. elokuuta 2015

0405 Piirisarja Kajaani 16.8.2015 Tulokset ja tehot

Ohessa tulokset ja tehot. Janne lisäilee stooria myöhemmin.

Tulokset:

SuPS-Ajax 04 Sininen 1-0
SuPS-Tervarit 04 Punainen 6-0
SuPS- LaFK 04 Keltainen 6-5
SuPS- PaTe 04 Valkoinen 7-2

Tehot:
Venni Kela 6+0 Fpx1
Mika Moilanen 5+2 (FPx1)
Olavi Kyllönen 2+0
Eetu Heikkinen 2+0
Juuso Romppainen 1+4
Teemu Moilanen 1+4
Joona Heikkinen 1+3
Manta Laatikainen 1+2
Luukas Tolonen 1+1

Toppareina Antti Lauronen ja Tuomas Heikkinen ja maalissa Eemeli Mulari

0405 joukkue jatkaa voittamattomana piirisarjassa! Joukkueesta oli poissa sairastumisen takia Aapo "magic" Saarisalo ja Joni Pelli . Tästä syystä kysyomme hyökkäysvoimaa 07 joukkueesta mukaan ja sitä myös saatiin. Venni "Kun Aquero" Kela tälläsi 6 osumaa 3 vuotta vanhempien sarjassa! Taso on 2 mutta useissa porukoissa 04 1 tason poikia mukana ja Venni vaan painaa syötöstä karkuun. Huikea jäbä ja hirveä energia. Hyvä Venni!
Muutenkin joukkueelta hieno pelipäivä. Ajax voitettiin taktiikalla jossa kaverin pelaaminen tukehdutettiin omalla passiivisella prässillä ja makaamalla koko joukkueella keskialueen tasalla. Taktiikka puri ja vastaiskusta saatiin 1 osuma ,jolla voitto. Toisessa pelissä palasimme omaan korkea nprässin peliin ja Tervari kaadettiin selkein 6-0 lukemin.
Kolmas peli oli kovin. LaFK04keltaisessa pelasi ainakin 2 mustan pelaajaa ,jotka olivat tuttuja 03 piirisarjasta. Unelma alku ja kerrankin pääsimme 1-0 johtoon het alussa. Meidän hallinnasta huolimatta LaFK tuli peliin mukaan ja latasi kaksi maalia peräkkäin jättäen meidät takaa-ajo asemaan.  Tiukan taistelun jälkeen loppulukemat meille 6-5 ja kova päänahka SuPSilaisten vyölle.
Viimeinen peli hidastempoinen väsynyt vääntö selvästi heikompaa vastustajaa vastaan. Voitto lukemat kirjattiin 7-2 PaTe valkoisesta.
Päivän paras pelaaja ei ole itsestään selviö ,koska peli paikkojen vertailu keskenään on vaikeaa. Kuitenkin vaaka kallisdtuu jälleen kerran joukkueen keskikentän moottorin ja kapteenin Joona Heikkisen puoleen. Joonan merkitys tälle joukkuelle molempiin suuntiin on suuri. Puolustuksen tukeminen ja pelin avaaminen on tärkeitä hommia pelissä ja tämä peluri hoitaa ne hommat aina suurella tahdolla ja eleettä. Virheiden määrä  pieni ja oikeiden valintojen määrä suuri. Paras siis taas Joona. Muita onnistujia. Ajax pelin voitto maalin tehnyt Mika Moilanen. Mika tekee taitavana pelaajana tärkeitä osumia joukkueelle. Puutteena verkkainen liike .jota Mika paikkaa taidolla ja mahti kudilla. Tervarit peli Olavi . Hyvää yhteispeliä ja pelin luvussa kehittynein kaveri tälle kaudelle. Hyvä Ola! LaFK ottelu Venni. kaksi maalia ja epäonnistunut rankkari, pari hyvää paikkaa noiden lisäksi. Hirmu draivi aina kun kentällä. Venni on huikea viimeistelijä. PaTe peli ja koko päivä huikea toppari pari Antti ja Tuomas. Pojat luutivat puolustuksessa varmasti. Nopeus ja kovuus riittävät täälä tasolla . Molemmilla puutteena tuntuman puute. Paljon syöttötreeniä niin pelinavaaminen paranee.
Juuso on aina tuulen nopeana apu molempiin suuntiin joukkueelle. Kunhan saadaan pillerin ympärillä hörrääminen våähenemään ja toimitetaan palloa nopeammin kavereille peli paranee entisestään. Ereittäin tärkeä pelaaja joukkueessa. Teemu on edelleenkin taitava väkkärä pallollisena. Suurimmat puutteet ovatkin puolustuspelaamisessa. Liian usien näkee Teemun varjostavan pallollista vastustajaa rinnala juosten kun pitäis iskeä kiinni mieheen. Koko jengiltä hieno päivä. Tämä on oikeasti joukkue!!!!
Viikon päästä  lauantaina piirisarja jatkuu Kemissä!