sunnuntai 23. elokuuta 2015

Piirisarja 03 Kajaani ja Suomussalmi 21.-22.8. Tulokset ja tehot

Ohessa tulokset, tehot ja Jannen ajatelmat Haka pelistä sekä Hannan kommentit Ajax pelistä.

Kajaani 21.8. Haka Pohjoinen vs. Haka Eteläinen 0-5

No niin yö nukuttu Kainuun derbyn jälkeen. No harmillisesti ei saatu derbyä aikaan, koska vastustaja oli parempi kaikilla osa alueilla. Meidän pelistä puuttui pallottoman pelaajan liike pelattavaksi . Otan valkkuna vastuun osaltani siitä että hyökkäyspeli ei kulkenut. Nyt pelasimme kolmen pelurin keskikentällä jolla pyrittiin estämään vastustajan pelaaminen vahvalle pelinrakentajalle. No se onnistui mutta outo pelimuoto sekoitti oman pallolisen pelin. Laita pelaaminen oli myös huonon pelattavaksi liikkumisen vuoksi heikkoa . Vastustajan kova prässi paineisti maalivahdin pitkiin avauksiin , jotka menivät vastustajalle järjestään.

Hyvää pelissä oli viidestä maalista huolimatta pelitilanne puolustaminen. Maaleista 2 tuli kulmapotkusta ja 1 vaparista. Yksi oli oma maali ja yksi laita pelaajan heikon puolustamiden johdosta tullut ylivoima hyökkäys.


Paras pelaaja oli toisen kerran peräkkäin Niko . Taistelutahtoa löytyy vaikka oltaisiin alakynnessä. Tuollaisesta asenteesta pidän. Myös Joona, Miika ja Arttu taistelivat palloista hyvällä asenteella.
Tänään palaamme tutumpaan pelimuotoon ja haastamme 04 ikäluokan pohjoissuomen parhaan jengin.


Tsempataan ukkelit!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Suomussalmi 22.8. Haka Pohjoinen vs Ajax P04 1-5

Hyvä taistelu oli, mutta parempi voitti.
Päivän paras Onni Laatikainen ja Supsin ainokaisen maalin teki Miika Heikkinen.

Ei muuta ku pää pystyyn ja kohti uusia haasteita! Ensi viikonloppuna Hovisuon tekonurmella vastassa ORPa 03 Kilpa 2 sekä Tervarit-j 04 Musta!