maanantai 3. kesäkuuta 2013

Pojat E10 piirisarja Taso 1 2.6.2013 Haukipudas

Kajha03 piirisarja joukkue avasi voittotilinsä piirisarjassa eilen Haukiputaalla.
Joukkue pelasi nyt kaksi ja puoli peliä sillä tasolla minkä osaa ja tuloksena oli kaksi voittoa ja yksi tappio.
Eka pelissä tuli vielä käsittämätön notkahtaminen Ajaxia vastaan alun hallinnasta huolimatta.
Pojat hallitsivat valtaosaa pelistä mutta tulosta ei hyvästä yrityksestä huolimatta tullut. Ajax pelasi tarkasti ja iski kovalla prosentilla vastaiskuin.
Loppulukemat 1-6 eivät kerro koko totuutta ottelun kulusta.
Pelin lopun kaltaista luovuttamista emme toivottavasti näe jatkossa.
Toinen ottelu Kepsiä vastaan oli Kajha03:n hallintaa. Syöttöpeli kulki ja  joukkue johti ennen viimeistä 3minuuttia 4-1.  Lopussa nukuttiin ja voitto kirjattiin vain 4-3 lukemin.
Yksi ottelun hahmoista oli 3 maalia syöttänyt Eetu Räisänen. Joka ruokki taidokkailla syötöillään tuulen nopeita hyökkääjä kavereitaan Tiitus Erolaa ja Joopi Moilasta. Eetu väläytteli jo eka pelissä tehden yhden komean maalin suoraan syötöstä volley potkulla. Tilanne oli valitettavast paitsio.
Kaksi eka peliä maalissa pelasi Juuso Piirainen. Viimeiseen otteluun Ols sinistä vastaan sovimme, että kokeneempi Niko Heikkinen aloittaa ja Juuso pelaa toisen jakson. Niko pitikin joukkuetta pelissä ottelun alussa johon Ols oli selvästi satsannut. Niko torjui 11 kertaa eikä Ols onnistunut kertaakaan. Kajha sai juonesta kiinni ja tauolle mentiin 2-0 johdossa. Vastustaja väsyi syöttelevän ja hyvin liikkuvan Kainuulais joukkueen edessä ja loppulukemat 6-2 olivat oikeutetut.

Kokonaisuutena joukkueelta selvä eteenpäin meno pelillisesti .
Päivän fair play palkinnot ( valmentajan antamat) saivat Tiitus Erola(Ajax peli), Eetu Räisänen(Keps peli), ja Samu Kinnunen( Ols peli).
Trio Eetu,Tiitus , Joopi oli todella tehokas hyökkäyksissä tehden 9 maalia 11:sta.
Juho "Pirlo" Heikkinen  oli jälleen joukkueen voima hahmoja avaten hyvin peliä ja estäen vastustajan pelin keskialueella. Kakkos syöttöjä maaleihin oli useita.
Pakisto Jesse Makkonen, Samu Kinnunen ja Arttu Huttu hoiti myös pestinsä moitteetta eka pelin loppua lukuun ottamatta.