perjantai 14. kesäkuuta 2013

Pohjois-Suomen piirisarja D-12/SuPS 01–02


Su 9.6.2013 / SuPS 01-02  (KajHa Team 01) - Ajax Musta tulos 2-9 tappio.

Peli ei ollut mitään kaunista katseltavaa. Vastustaja  joukkue pelasi kuin jääkiekko kaukalossa. Ei sen puoleen kyllä Ajax Mustan joukkueen pelaajat olivat hyviä ja nopeita (sarjan kärkijoukkue). Reilulla pelillä ne eivät ainakaan ottelua voittaneet. Joni Mikkonenkin kantoi koko toisen puoliskon vastustajan kapteenia selässä, mutta ihmeen hyvin Jonilla hermo piti " PIIP!", varmaan jääkiekkotaustasta oli tässä apua. Mustelmien määrä poikien jaloissa (ottelun jälkeen) kertoo myös mitä ottelussa tapahtui! Kerrottakoon, että vastustaja joukkue sai yhden keltaisen kortin, vaikka olisivat kyllä ansainneet 10 ja yhden punaisenkin.

SuPS joukkueen ensimmäinen maali tuli 18 minuutin kohdalla kun Ville Marjanen syötti Juuso Mäkeläiselle ja Juuso teki hienon sijoituksen maaliin. Toinen maali tuli 56 minuutin kohdalla, kun Joni Mikkonen riisti Ajax Mustan puolustajalta pallon ja sijoitti tarkasti maalin alakulmaan. Tämä ei kuitenkaan riittänyt voittoon vaan, Ajax musta teki 9 maalia ja voitti ottelun.

Ensimmäisen puoliskon maalissa oli Joni Mikkonen ja toisen puoliskon Ville Marjanen. Pojat tekivät parhaansa maalilla. Hienoa on, että meidän joukkueessa on kaksi tasavahvaa maalivahtia.
Puolustuksen pojat raatoivat päät märkänä ja tekivät parhaansa :) erityisesti Kaapo Laakkonen, siinä vasta melkoinen sisupussi :)
Syöttöpeli toimi olosuhteisiin nähden hyvin ja Juuso Mäkeläinen antoi monta hienoa syöttöä, mutta ne eivät tuottaneet tulosta.
Kaikki pelaajat antoivat kaikkensa ja edelleen muistutan, että tämä on joukkuepeliä ja kaikkien panos on tärkeää, peliajasta riippumatta.

Sisukkaita ja hauskoja meidän pojat ovat, katsokaa kuvasarjan viimeinen kuva (Ilopilleri Jarkko)  ;)

Huomenna 15.6.13 vastassa on HauPa (Haukiputaalta)  ja tämä ottelu on kevätkauden viimeinen piirisarjan peli. Taistelemaan lähdetään :)

Joukkueessa pelasivat:
Juuso Mäkeläinen (c) 1+0
Ville Marjanen (mv toinen puolisko) 0+1
Joni Mikkonen (mv eka puolisko)1+0
Jarkko Seppänen
Jesse Heikkinen
Justus Turpeinen
Jouhki Anttonen
Niiles Anttonen
Sami Moilanen
Kaapo Laakkonen
Miika Heikkinen