perjantai 7. kesäkuuta 2013

Pohjois-Suomen piirisarja D-12/ SuPS 01-02

Su 2.6.2013/SuPS 01-02  (KajHa Team 01) - OLS -02 sininen tulos 2-7 tappio.

SuPS pojat pelasivat tämän kauden parhaan Piirisarjapelin sunnuntaina 2.6.13 OLS 02 sinistä vastaan. Vaikka tappio tuli (2-7), nyt alkaa pikkuhiljaa näyttää siltä, että oikeat pelipaikat alkavat löytyä pelaajille. Vahvistusta joukkueeseen saatiin,  kun (SuPS 02)  Miika H. ja Kaapo L. liittyivät joukkueeseen. Pojat pelasivat hienosti ja osoittivat sen, että joukkue tarvitsee heidän panostaan ja mielellämme näkisimme pojat seuraavissakin peleissä.

Pelin alku oli erittäin tasainen, mutta kuin varkain OLS -02 siniset tekaisivat maaleja. Meidän pojillakin oli tosi hienoja maalin teko paikkoja, mutta läpiajot menivät aivan mönkään. Onneksi meidän kuminauha Joni osoitti jälleen, että kyllä sitä täällä susirajallakin osataan ja täräytti ottelussa kaksi maalia 42 minuutin ja 57 minuutin kohdalla. Kyllä täältä vielä noustaan! Hyvä pojat!

Kotiläksyt: Pallon haltuunottaminen ja maalinteko eri kantimilta.