sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Kajaani Cup Sups 09

Tuloksia ja tunnelmaa Kajaani Cup turnauksesta

30.7 Supsin pikkuinen joukkue taisteli ilman vaihtopelaajia kaksi aivan upeaa peliä Kajaanissa.Ensimmäisestä pelistä Manua vastaan 8-0 voitto,Iiro pelasi maalissa upeasti ja Arttu katkoi vastustajan pallot puolustuksessa.Kärsässä Minttu,ja laidoilla Eemeli ja Juho pääsivät kaikki maalinteon makuun!!
Toisessa  pelissä tasainen vääntö Realia vastaan,päättyen Realille 3-2.Maalissa varmoin ottein ekan puoliajan pelasi Arttu ja toisella puoliajalla Eemeli.Maalinteossa onnistuivat Eemeli ja Juho,paikkoja oli paljon kaikilla.Sisukas joukkue näytti jälleen tänään mihin pystytään!!pisteet: Eemeli 6+1,Juho 3+1,Minttu 1+2 ja menossa hienosti mukana Ipru ja Arttu!!Ja joukkuetta luotsasi huikein ottein Hanna!!

FP Eemeli ja Minttu

Hieno peli Realia vastaan. Tasaista vääntöä ja paljon hyviä tilanteita mutta vastustajan maalivahti oli hyvä. Viimeisellä minuutilla Real teki voittomaalin. Palloa liikuteltiin hyvin ja
pelin hallinta oli koko toisen puoliajan selkeästi meillä.
Realin numero 5 on jo aiheuttanut muutamassa turnauksessa päänvaivaa meidän puolustukselle. Vikkelä kaveri jota täytyy tulevaisuudessa huomioida puolustuksessa. Realin kanssa on saatu nyt monia hyviä ja tasaisia pelejä.

Toinen peli Hakaa vastaan oli selkeää SuPS:sin hallintaa. Selkeästi heikompi vastus aiheutti sen, että maalin nälkä sokaisi syöttöpelin ja palloa pyrittiin puskemaan väkisin jopa kolmen vastustajan läpi. Syöttötilaa olisi ollut omille vaikka kuinka mutta tämä unohtui täysin. Myös puolustaminen unohtui melkein kokonaan. Puolustus kuitenkin ehti paikoilleen vastustajan heikon juoksuvoiman vuoksi.

Nyt ensiviikolla hiotaan syöttöpeliä kuntoon kotiturnausta varten.