sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Kainuun nappulaliiga 14.5.2016
SuPS08 (Arsenal08)Arsenal08 – KaJHa keltainen 0 – 12

Arsenal08 – ManCity 6 – 9

Arsenal08 – Real valkoinen 3 – 7

Tehot: Aatu 5+0 (FPx1), Samu 2+0 (Fpx1), Saku 2+1, Eemeli 0+1
mukana joukkueessa Paavo, Väinö (FPx1), Leo

Ensimmäinen peli oli täysin Hakan heiniä. Selvästi isokokoisempi ja fyysisempivastustaja pyöritti peliä täysin SuPS:sin kenttäpuoliskolla. Pelin avaaminen laitoihin unohtui täysin ja pallo annettiin ilmaiseksi keskelle ja suoraan vastustajalle josta taitavat laukaisijat pääsivät ampumaan kovia vetoja muutaman metrin päästä. Hyökkäyspäähän päästiin koko pelin aikana neljä kertaa. Nämä hyökkäykset lähtivät nopeasti laidan kautta ylös ja pallo maalille. Valitettavasti vastustajan puolustus piti.
Loppuihin peleihin SuPS jo näytti heräävän ja muutamaan otteeseen oltiin jo hyvässä johdossa, mutta parin maalin johtoasema aiheutti hieman väärää itseluottamusta ja palloa alettiin kuskaamaan liikaa yksittäin ja syötteleminen unohtui tai syötöt lähtivät aivan liian myöhään myös omien pelipaikkojen pitäminen unohtui, jolloin vastustajalle tarjoutui 2vs1 tai 2vs0 tilanteita joista vastustaja rokotti armotta.

Nyt vaan kovaa treeniä ja malttia. 08 tiimin yhteispeli kaipaa selvästi hiomista. Huomaa ettei joukkue ole päässyt treenaamaan yhdessä riittävästi, jotta osattaisiin katsoa minne kaveri on menossa ja saataisiin syöttöpeli kulkemaan. Fysiikka kestää hyvin ja jaksetaan pelata ilman vaihtopelaajia. Lisää tsemppiä joukkuetovereille ja ilon kautta treeneihin ja peleihin.