sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Fc Raahe SuPS02 28.5.2016

Suomussalmen C-14 joukkue kaatoi alkukevään tappioitta pelanneen vahvan Fc Raahen lauantaina vieras kentällä Raahen Koivuluodossa.
Vain yhdellä vaihtomiehellä varustettu SuPSin joukkue pelasi tasapainoisen nousujohteisen ottelun. Alussa Raahe oli tehokas ja iski kymmenessä minuutissa molemmista maalipaikoistaan kotijoukkueen 2-0 johtoon. Tästä ei Suomussalmen sankarit säikähtäneet, vaan omalla hyvällä pelillä noustiin ekapuoliajalla tasoihin. Korkea prässi ja nopeat vastaiskut olivat aseina nousuun.
Toinen jakso alkoi hieman synkissä merkeissä kun Onni Laatikainen joutui jättämään pelin kesken vatsataudin takia, ja nyt oltiin tilanteessa että meillä ei ollut varaa loukkaantumisiin.  Onneksi kaikki säilyivät ehjinä ja pallon hallinta oli vierasjoukkueella  koko ottelun. Keskikenttällä Miika,Arttu ja Jere pitivät vastustajan syömähampaan jo 5 maalia tällä kaudella iskeneen Onni Suutarin kurissa, ja Raahen hyökkäyspeli oli aseeton. Puolustus piti ja SuPS iski vielä 3 maalia voittaen riemastuttavasti maalein 2-5.