sunnuntai 15. toukokuuta 2016

04-05 Valioliiga Kajaani 15.5.2016 tulokset

Ohessa tulokset ja Janin kommentit.

Valioliiga avattiin vesisateessa Kajaanissa sekajoukkueella, kun 05 + muutama 04 peluri olivat Ylivieskassa Ypa Cupissa. Porukkaa peluutti allekirjoittanut amatööri, mutta onneksi Jarkko oli paikalla jeesimässä.


Vahvistukseksi saimme 03 Onnin ja Rikun, sekä 06-07 Rasmuksen, Laurin ja Vennin. Ensimmäinen peli ManUa vastaan oli täyttä SuPSin hallintaa ja mokkena pelannut Onni taisi koskea kaksi kertaa koko pelin aikana palloon, kun ManU ei saanut oikein yjtää hyökkäystä aikaan. Peli oli vapautunutta ja vaikka nämä vesselit eivät ole paljoa keskenään pelanneet, niin homma toimi todella hyvin.

Päivän toisessa pelissä vastaan tuli ManCity sininen. ManCity pelasi puolustusvoittoista peliä ja hyökkäysten avaus ei oikein lähtenyt mitenkään käyntiin ja kunnon syöttelyä ei saatu aikaan. Taas törmättiin siihen, että koko porukka sumppuuntuu keskelle ja unohdetaan levitys. Onni torjui hienosti ManCityn vaparin, joka oli tulossa kohti vasenta yläkulmaa. Mika ratkaisi pelin kuitenkin SuPSin voitoksi ajelemalla yksin kolmen-neljän pelaajan läpi ja raapaisemalla maalin.

06-07 Pojat ovat aivan valmiita pelaamaan 04-05 porukan mukana milloin vain.

Kiitos vielä kaikille pelaajille ja mukana olleille kannustusjoukoille.

Klo 9.40    ManU (Kajaani) – Arsenal 04 (SuPS)     Tulos 0-6
Klo 11.40  Arsenal 04 (SuPS)  – ManCity sininen (Kuhmo) Tulos 1-0  

Tehot:
Mika 3+1
Eemeli J 2+0
Venni 1+1
Joona 1+1
Riku 0+1
Luke 0+1

HUOM! 
Ensviikkon lauantaina 04-05 piiriporukalla kaksi peliä Oulussa. Tänne ilmot ja kyytitarpeet Jannelle.

Sunnuntaina olisi tarjolla Valioliiga Sotkamossa, jonne ilmoitamme myös joukkueen. Piiripelurit ovat lauantaina arviolta 21-22 vasta kotona, niin tänne Sotkamoon voisi lähteä taas mukaan Rasmus, Lauri ja Venni, sekä Riku ja Onni. Sotkamon osalta ilmot ja kyytitarpeet Janille.