lauantai 27. kesäkuuta 2015

Tulokset ja tehot 03 Piirisarja Oulu 27.6. Tervarit03pun-KajHa03pohj.(SuPS03)

Ohessa tulokset ja tehot.

KajHa 03 Team Pohjoinen (SuPS) - Tervarit 03 Punainen 12-0

Tehot:
Juho Heikkinen 3+0
Miika Heikkinen 2+0
Jere Lauronen 2+0
Aapo Saarisalo 1+3
Onni Laatikainen 1+2
Joona Heikkinen 1+2
Juuso Romppainen 1+1
Niko Heikkinen 1+0 rp.

Käytiinpä taas maalintekoa harjoittelemassa Oulussa. Peli oli tosiaan maalinteon harjoittelemista sen verran ylivoimaisia oltiin. Pelaajista maalinteossa onnistui peräti 8 eripelaajaa mikä oli hyvä asia. Puolustamaan ei olikein päästy ja maalivahti Eemeli Mulari torjuikin vain 1 kerran koko ottelussa. Maalipaikkoja oli ainakin 25 maaliin ,mutta on se vaikeaa saada sisään kun 8 miestä on ahtautunut rankkualueen sisään.
Pelipäällä olivat etenki Ape Saarisalo. Vaativalla 10 paikalla hienolla energialla häärännyt Ape piti vastustajan kiireisenä ja syötteli hienosti paikkoja kavereille. Juholla oli koivet" paskana" omien sanojen mukaan. 3 maalia kuitenkin paskoilla koivilla! Joona ja Juuso 04 pelureista edelleen hyvällä sykkeellä pelissä kuten aina. Energistä loppuun asti vietyä pelaamista sekä pallollisena että pallon menetyksen jälkeen. Noista sankareista tykätään. Oikeita joukkue pelaajia
Joopi edelleen vaarallisena vaikka tänään jäikin ilman tehoja. Polvi kipeytyi ja Joopi jätti pelin kesken. Oli kuitenkin vaihdosta kentälle tullessaan het 8 sekunnin jälkeen yksin läpi ,mutta meni ohi tällä kertaa.
Koko sakki oli oikein hyvä tänään vaikka todeliista taistelua ei tarvittu.

Tiistaina piirisarja jatkuu Oulussa kun menemme hyvässä vireessä kesäkuun pelanneen LaFKin vieraaksi. Peli alkaa 19.45 ja terkemmin lähdöstä myöhemmin.
Tämän hetken tiedon mukaan peliin ovat lähdössä seuraavat pelaajat.
Arttu Huttu
Niko Heikkinen
Joona Heikkinen
Miika Heikkinen
Eemeli Mulari
Juuso Romppainen
Sami Moilanen
Onni Laatikainen
Riku Rautiainen
Joopi Moilanen
Jere Lauronen
Jone Ohtonen ( mikäli paranee)