sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Nappulaliiga Hyrynsalmi ja Valioliiga Kajaani 27.6-28.6.2015

Juhannus alkaa olla jo takana ja suunta kohti ydin kesää alkaa.
Ilmoitin Ensi lauantaina pelattavaan Nappulaliigan turnaukseen Hyrynsalmelle samat 7 joukkuetta kuin oli Puolangallakin.

 
Arsenal10,Arsenal09, Arsenal07 musta,punainen ja keltainen. Noiden joukkueisen osalta oli pyyntö että 09 ja 10 ei pelejä päällekkäin ja 07 mustan pelejä ei päälletysten keltaisen ja punaisen kanssa. Ja sama pyyntö myös 0405 sakkien osalta että ei pelejöä päällekkäin.
 Valio liigaan ilmoitin myös kaksi joukkuetta Arsenal03 ja Arsenal0102. Ilmoittakaa osallistumisestanne.
Ville Vainiolle 07 joukkueet ja kaikki muut minulle. Myös kyyti millä pelaaja tulee pelipaikalle selkeäasti ilmoitettuna. Tulee omalla kyydillä tai tarvii kyydin. Jos tulette omalla ilmoittakaa jos teidän kyyttiin mahtuu muita. Jos tarvii kyydin minä tai Ville sovimme kyydin. Se on selkeintä niin ja kaikki saavat varmasti kyydin ja on edes joku joka tietää kaikkien kyydit millä mennään. Eikö niin? ´
Valioliiga Arsenal03 on pelissä Oulussa lauantaina, toivon silti että mahdollisimman moni osoittaa kiinnostusta myös Valioliigaa kohtaan ja lähtee myös sunnuntaina pelaamaan. 03 porukkaa täydennetään inokkailla 04 pelaajilla kunhan nähdään motako ukkelia tulee 03 ikäisistä.
Joona ,Juuso ja Ape olette mukana valioliigassa jos haluatte. Voitte pitää myös huilia jos haluatte.
Muistkaa kaikki ilmoittautua. Ohjelma sivuilla keskiviikkona.
Keskiviikkona Ruukinkankaalla klo.19 ( tai 18) 03 joukkueen viimeinen piirisarja peli kevään kierroksella. Vastaan tulee Oulun rotuaarinpallo Orpa03 haaste. Tärkeitä pisteitä taas jaossa.
Kaikki kannustamaan 03 voittoon!