Juuso Romppainen 1+1
Arttu Huttu 1+0
Sami Moilanen 0+4

Hieno pelipäivä taas takana. Meillä on aika timantti joukkue . Kaksi täysin erilaista peliä.
Eka matsissa vastaan asteli Tervareiden haasteporukka  Tervarit03 punainen. Joukkue oli sarjajumbo aloittelevien pelaajien joukkue, joka kuitenkin puolusti eka puoliajan kohtuullisesti. Taso erot olivat kuitenkin suuret ja loppuluvut kirjattiin murskaluvuin 15-0. Tuhlaaja pojatkin osuivat siis noin monta kertaa. Paikkoja oli tupla määrä. Pelissä onnistui moni pelaaja . 15 maalia ja 6 eri maalin tekijää. Päivän otsikkona kuitenkin ehdottomasti "kapteenin paluu".
Juho Heikkinen teki näyttävän paluun maalintekotilastoon. Vanha tuttu raataja palasi tehokkaana  niitaten eka matsissa heti 5 maalia! Aiemmin  tällä kaudella 6 kierroksen jälkeen  Juho oli vielä  ilman maalia piirisarjassa.
Toisen pelin tiesimme olevan kovemman ,kun vastaan tuli Tervareiden ykkösporukka 03musta. Ykkösen etelälohkon sarjakärki joutui siirtymään tauolle kuitenkin 0-2 tappiolla. SuPS rankaisi Samun iskiessä  ensin 6minuutin pelin jälkeen kauden komeimman SuPS03 maalin! Rajaheitto vasemmalla laidalla kärki Juholle joka pudottaa kymppi paikan Samille. Sami näkee leveällä oikealla olevan Samun joka karkaa maalintekoon ampuen kovasta vauhdista upean vedon maaliin! Tuollaisia maaleja on ilo katsoa. Hyvä pojat! Toinen maali 13 minuutin pelin jälkeen menee osaksi puusilmä coutchille kun saimme vaparin keskialueelta ja huomasin että vastustaja huusi pelaajiaan vaihtoon. Huuto Miikalle käskien antamaan nopea vapari ja Miika tekee työtä käskettyä ja syöttää Juhon läpiajoon 2-0!
Toisen puoliajan alussa sattui harmittava lipsahdus kun mokke Onnin torjuma pallo lipsahti maaliin. Tuosta vielä noustiin ja 10 paikalle nostettu Miika kaadettiin murtautumisyrityksessä ja Miika niittasi jo päivän toisen rankkarin varmasti sisään. Näytti jo siltä että peli kääntyy kotijoukkueelle ,mutta mitä vielä. Tuliko väsy vai mikä, mutta meidän prässi peli loppui kuin seinään. Koko hyökkäyskalusto oli haluton prässäämään ja hyvin palloa liikutteleva koko kenttää käyttävä vastustaja pääsi peliin mukaan kahdella nopealla maalilla ja menipä hurmoksessa vielä ohikin. Vastustajan ensimmäinen hieno  vaparista tullut 3-4 johto osuma hylättiin maalivahdin häirinnän vuoksi, mutta ei auttanut sekään vaan niittasivat hetken kuluttua vastustamattomasti 3-4 kun peliä oli pelattu 56 minuuttia. 7 minuutissa meidän 3-1 maalin jälkeen oli Tervarit tehb´neet 4 maalia joista 1 hylätty ja SuPSin peli sekaisin. Mietin kuumeisesti mitä tehdä ja kun en muuta keksinyt laitoin  tulikuuman Juhon oikeaan laitaan jossa jo eka puoliajalla Tervareiden vasen pakki oli ollut vaikeuksissa hyökkääjiemme kanssa. Ja Juho murtautui väkisellä maalin tekoon ja niittasi loppulukemat 4-4 kun peli kello näytti 61minuuttia. Loppu oli tasaista vääntöä ja pisteet jakoon .
Kokonaisuutena vahva päivä. Tuo 7 minuuttia toisella puoliajalla  Tervarit mustaa vastaan oli todella harvinaista pelin loppumista tältä joukkueelta. Tuollaista ei saa tapahtua. Liiat vaihdot osaltaan laskivat pelaajien motivaatiota, mutta johtoasemassa pitää uskaltaa  pelata palloa ja pelaamista ei saa jättää kesken.

Hyvän joukkueen päivän kirkkain tähti oli Juho Heikkinen.
Muita onnistujia olivat tuttuun tapaan  Juhon pikkuveli Joona Heikkinen joka jaksaa puurtaa joukkueen eteen keskikentän pohjalla.
Vika pelissä Perttu Keränen ,jonka jalan takaa harhautus on tullut tutuksi jo monelle vastustajan prässäävälle laiturille karvaalla tavalla. Perttu kannatteli joukkuetta vaikeassa paikassa  vika pelin lopulla ottaen roolia vasemman  pakin paikalta pallon avaamisessa ylöspäin.
Aapo Saarisalo oli tutun energinen ja viimeisteli eka matsissa kaksi osumaa. Hieno peli  päivä isompien joukossa 2005 syntyneeltä pelurilta.
 Juuso Romppainen vähillä minuuteilla vika pelissä toi hyvää liikettä yläkertaan.
Samu Kinnunen komealla maalillaan ja koko ajan paranevalla sijoittumisella laita pelissä.
Ja viimeisenä Sami Moilanen . Tänään myöskin Samille epätyypillisellä vähällä peliajalla ,mutta hienosti 0+4 päivän hienoimmat maali syötöt.

Joukkue on  sarjakakkosena Tervarit03mustan perässä tasapisteissä. mutta olemme pelanneet matsin vähemmän. Sarjassa on vielä 6 peliä kevät kierroksella jäljellä. Ensiviikonloppuna pelaamme viimeiset kotipelit kun sunnuntaina vastaan saapuu Orpa03 haaste ja Haupa03 haaste joukkueet.

Kiitos pojat! Teitte tästä päivästä taas jännittävän ja muistettavan. Keskiviikkona jatkuu iltatreenit. Käykää jalis koulussa ketkä pääsette tiistaina ja potkikaa kotona ja kavereiden kanssa. Jaliksen voi myös unohtaa muutamaksi päiväksi. Keskiviikon treeneissä keskustellaan vielä peleistä. Huom! Keskustellaan eli en ole yksin äänessä vaan sana on vapaa.