sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Tulokset ja pisteet harkkapeleistä Kajaanista 8.3.2015

Ohessa tulokset ja psteet ja pikkusen turinointia.

SuPS 04-05-KajHa 03 musta 10-2
SuPS 03-KajHa 03 keltainen 1-6
SuPS 04-05-KajHa 03 musta 8-1
SuPS 03-KajHa 03 keltainen 4-1

Tehot 04-05
Aapo Saarisalo 8+1
Joona Heikkinen 3+1
Luukas Tolonen 3+1
Joni Pelli 2+2
Noora Pelli 1+1
Olavi Kyllönen 1+1
Manta Laatikainen 0+3
Maiju Laatikainen 0+2
Juuso Romppainen 0+2
Onni Laatikainen 0+1

Tehot 03
Joopi Moilanen 2+2
Juho Heikkinen 2+0
Aapo Saarisalo 1+0
Noora Pelli       0+1

Lyhyt yhteenveto päivän peleistä.
SuPS04-05 sakilla selkeästi meidän joukkuetta heikompi vastustaja. Vaikka  vastustajista suurisosa olikin 03 ikäisiä SuPS dominoi joka osa-alueella. Hyökkäys , keskikenttä, puolustus. Vastustaja sai omat maalinsa pitkän pallon jälkitilanteista kun meidän sakki innostui hallinnasta johtuen hyökkäämään liiankin innokkaasti.
Erityisesti hyökkäyksestä erottui Aapo Saarisalo (05) ,joka on aivan timantti kaveri. Yritystä ja energiaa ei ikinä puutu ja tilanteet pelataan loppuun asti ja mikä tärkeintä paikasta tehdään maali!
Joona Heikkinen pelasi tänään totutun varmasti  molempiin suuntiin ja Joonan vahvuus on ehdottomasti pelikäsitys. Syöttötarkkuus on hyvä ja pelinavaukset järkeviä eteepäin vieviä. Jos nk. kakkossyötöt joiden seurauksena maalipaikat syntyvät laskettaisiin Joona olisi tällä haavaa ylivoimainen joukkueessaan. Joona on myös puolustussuuntaan loistava pelaaja.
Joukkue on kokonaisuudessaan todella taitava ja hyvin yhteen pelaava porukka. On useita ns. yleispelaajia, jotka vopivat pelata sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa esim. Juuso Romppainen, Joni Pelli, Joona Heikkinen. Sitten on selkeitä hyökkääjiä Luukas Tolonen, Teemu Moilanen ( ei mukana tänään) Eetu Heikkinen( ei mukana tänään).  Myös maalintekijöitä Aapon lisäksi löytyy laajalta rintamalta esim. Mika ,Eetu, Teemu ... ja kaverille  paikan pelaavia syöttökoneita Joona, Joni, Manta, Teemu, Luukas esim.
Pelaaja rinki on laaja ja piirisarjaa lähdettänee pelaamaan 12-14 pelaajan voimin.

Kaikien kaikkiaan odotan innolla kesää ja piirisarjaa tämän porukan kanssa.

SuPS03:lla oli vanhasta 03 poikien sakkista mukana Juho, Joopi, Samu, Jone ja Onni. Piirisarjaan kesällä lahtevästä porukasta n. puolet puuttui, ja tytöt Noora Pelli ,Maiju ja Manta Laatikainen olivat paikkaamassa Lisäksi joukkueessa pelasivat Aapo Saarisalo, Joni Pelli, Juuso Romppainen, Joona Juntunen ja Joona Heikkinen.
Talven harjoittelu on jäänyt vähiin , koska harkkakertoja on valitettavasti vain 2-3 kertaa viikossa. Tämä asia näkyi varsinkin ensimmäisessä pelissä, joka alun SuPS hallinnan ja hylätyn"paitsio" maalin jälkeen meni vastustajalle selvin numeroin 1-6. Kajha03 oli eka pelissä askeleen edellä ja kun hyvistäkään paikoista ei saatu maalia loppu meni haluttomaksi kävelyksi hyökkäyksen osalta. Kajha03 on nopea ja vaarallinen vastaiskujoukkue hyökkäyssuuntaan  jonka pelaaminen eteenpäin pitää tehdä vaikeaksi.
Eka pelin onnistujat Joona Heikkinen puolustuksessa ja Aapo "energy" Saarisalo lohdutusmaalin tekijänä.

Toisen pelin uskoin ja toivoi olevan paremman  kuin ekan ja näin olikin. Juho "captain" Heikkinen toi joukkonsa sisuuntuneena peliin ja SuPS hallitsi pelitapahtumia alusta loppuun. Jone sai Joona Juntusen ja Heikkisen kanssa Tiituksen aisoihin ja Kajhan pahin hyökkääjä ei päässyt näin tekemään pahojaan.
Juho ja Joopi löysivät yhteisen sävelen ja molemmat ukkelit maalasivat kahdesti. Paremmalla viimeistelyllä lukemat olisivat olleet vielä selkeämmät. Keskikentllä Noora  ja Maiju pelasivat hyvän pelin. Noora teki liikkeellään tilaa Juholle ja Maiju katkoi ja avasi peliä hyvin. Noora esti myös Kajhan pelaamisen Onni Manniselle keskelle ja Kajha ajautui laidoille niinkuin pitikin. Toinen peli oli 20 minuutia lyhyempi kuin eka koska vuoro loppui kesken . Lukemat SuPSille selvästi 4-1.

Nyt treenataan loppukevät hyvin ja valmistaudutaan kesään ja piirisarjaan. Tämä joukkue osaa pelata jos haluaa. Harjoittelu motivaatio täytyy löytyä jokaisella joka oikeasti haluaa pelata. Kohta joukkoon liittyy taas muutama peluri lätkän puolelta ja kisa avaus yhdeksiköstä kiihtyy.
Ensiviikonloppuna pelataan Futsalin Kainuun herruudesta  Suomussalmen Liikuntahallilla.
SuPS mukana lauantaina kolmella joukkueella ja sunnuntaina kolmella joukkueella. Ottelu ohjelma ja joukkue jaot lähiaikoina.