maanantai 30. maaliskuuta 2015

04-05 tulokset Kemi Intersport turnaus 29.3.2015

04-05 kävi Kemissä kokeilemassa otteitaan kovia "ykkössarjan" pohjoisen joukkueita vastaan.
Kovia ja nopeita olivat pohjoisen poijaat ja SuPS onnistui tekemään vain yhden maalin kolmessa
pelissä.


Ensimmäisessä pelissä KePSiä vastaan oli hyvätkin hetkensä ja maalipaikkoja taisi olla n. viisi kappaletta, mutta viimestely ontui.

Santa Claus meni johtoon 2-0 heti kärkeen ja SuPS hieman antautui tilanteeseen. Todella nopea ja hyvin puolustava joukkue oli vastassa.

Oletusarvoltaan OLS oli kovin vastus ja oli jo aiemmin päivällä voittanut KePSin ja Santa Clausin,
mutta SuPS heräsi todella hyvin viimeiseen peliin. Alku oli SuPS halintaa, mutta maalia ei vaan saatu. OLS meni johtoon kulmatilanteesta ja vaikka minkä teimme, niin leipoivat vielä toisen maalinkin
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tervehdys!
Tässä vielä valkun analyysiä Kemistä. Niinkuin Jani peleistä tuossa mainitsikin niin Kepsiä ja Olsia vastaan oltiin pelissä hyvin mukana. Keps peli kaatui liian yltiöpäiseen hyökkäämiseen. Oli toisin sanoen liian hyökkäävä pelitapa ja puolustus kuriton.

Santaclaus tiedettiin hyväksi porukaksi ja se oli erittäin nopea sakki. Siinä pelissä tuo tulos oli meille myöskin ok.

Olsia vastaan pelasimme taktisesti hyvin. Olisimme tarvinneet tuohon peliin sähäkän hyökkääjän joka olisi pystynyt iskemään paikasta maalin.

Pelaajista sen verran ,että meillä on joukkueessa hyvin eri tyyppisiä pelaajia. Osa luovuttaa jo ennenkuin peli on alkanut jos tiedossa on kova vastus. Samat kaverit pystyvät ennakkoon heikompaa vastustajaa vastaan hienoihin suorituksiin, mutta altavastaajana peli menee ihan plörinäksi.
Onneksi joukkueessa on valta osa niitä jotka eivät välitä siitä kuka tulee vastaan vaan pelaavat omaa peliä niinkuin on yhdessä sovittu. Sitten tulos on mitä on.

Turnauksen suurimmat onnistujat SuPS04-05 joukkueesta olivat tällä kertaa Manta Laatikainen joka pelasi hyvällä intensiteetillä koko ajan . Mantalla oli monta hyvää laukausta vastustajien maalia kohti mutta ei mennyt tällä kertaa sisään. Syöttö nopeus ja perus pelaaminen kavereiden kanssa yhteen ja pelin ymmärtäminen hyvällä tasolla. Liike riittää myöskin ns." normaali pelureita" vastaan. Tuomas oli erittäin hyvä ja varma puolustava puolustaja. Yksin ei ylivoimahyökkäyksille voi mitään. Joona toipilaanakin joukkueen sielu. Huipputärkeä pelaaja molempiin suuntiin. Juuso pelasi hienosti yhteen Mantan kanssa hyökkäyksessä ja uurasti puolustuksessa myöskin koko ajan kaikkensa antaen.Työmyyrä. Mika viimeisen pelin ansiosta nousi esiin. Mika on taitava iso kaveri joka auttaa joukkuetta parhaiten puolustuksessa tai keskikentällä. Katkoi Olsin hyökkäykset ja avasi hyvin peliä pitkillä sekä lyhyillä syötöillä.Olavi viimeisessä pelissä myöskin nousi esille yrittelijäisyydellä hyvällä taisteluilmeellä. Olavi tarvii muutamman herättelypelin alle.

Kaiken kaikkiaan saatiin sitä mitä mentiin hakemaan eli kovaa peliä ja pelaajia opittiin tuntemaan entistä paremmin. Jonin sairastuminen kesken turnauksen ja Aapon poissa olo veivät meiltä parhaat yllätys mahdollisuudet. Joukkue on hyvin lähellä tasoa 1. Kaikkien täytyy vain olla silloin mukana 100% . 05 sarjassa kahden 04 avun ja Mantan voimin olemme tasoa1.

Näillä eväillä kohti pääsiäistä. ja kesän koitoksia.


Tulokset:
SuPS-KePS Argentiina 1-5
SuPS-Fc Santa Claus pun 0-5
SuPS-OLS kelt 0-2

Pisteet:
Joona Heikkinen 1+0