sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Futsalturnaus 06-07 Kuusamo 14.3.2015 tulokset

Ohessa tulokset ja Villen mietteitä päivän tapahtumista.

06-07 junnut pelasivat hienon turnauksen ja tuomisina oli SuPSin mustalla joukkueella pelkkiä voittoja.

PaKa 07 sininen kaatui 3-2, PaKa 07 valkoinen meni nurin lukemin 7-0 ja PaKa 06 kaatui sijoitusottelussa 2-0.
Mustan tehot: Kassu 8+2, Santeri K. 2+1, Elias 1+1, Aarne 0+1 Ja Martin 1+0 joukkueessa hienosti pelasivat myös Olli, Emma ja Santeri I.

Mustan joukkueen onnistujia olivat Santeri K. Elias ja hienon paluun tehnyt Kassu. Elias loisti puolustajana, Kassun onnistumisesta puhuu tehot ja Santeri Kyllönen pelasi varman turnauksen saaden maalitilin auki. Muidenkaan otteissa ei valittamista ollut, koska kotiin tultiin pelkkiä voittoja mukana.

Keltainen joukkue pelasi myös upean turnauksen ja ilman tappioita tultiin kuusamosta kotiin.

PaKa 06 sininen kaatui 7-1, PaKa 06 valkoisen kanssa pelattiin 2-2 tasuri alkusarjassa, mutta finaalissa joukkue kaatui 3-1 ja kotiin lähdettiin turnauksen voittajina.

Tehot: Venni 8+1, Lauri 2+2, Rasmus 2+1, Enni 1+1, Anniina 0+2 ja Niiki 0+1.

Joukkueen onnistujat löytyivät puolustuspäästä. Niiki pelasi hienon turnauksen puolustuksessa pelaamalla kovaa, voittaen kovalla prosentilla 1 vastaan 1 tilanteet. Mitä Niikiltä jäi hoitamatta, niin Atte hoiti maalissa. Atella pallot eivat pomppineet ja reaktiot oli muutenkin kohdallaan, loistava turnaus. Venni oli tutun tehokas hyökkäyspäässä. Rasmus ja Lauri tekivät vahvan sisääntulon joukkueeseen. Kaikki kenttäpelaajat pääsivät tehoille, mikä kertoo koko joukkueen onnistumisesta.

Hieno turnaus molemmilta SuPSin joukkueilta! Kiitos pelaajille hienoista peleistä ja vanhemmille kannustuksesta. Ensi viikolla harkat normaalisti tiistaina ja sunnuntaina.