tiistai 31. maaliskuuta 2015

06-07 tulokset Kemi Intersport turnaus 29.3.2015

Ohessa tulokset hienosti menneeltä reissulta, sekä Villen tarinaa päivän tapahtumista.SuPS 06-07 esiintyi vahvasti Kemin Intersport-turnauksessa. SuPS pelasi turnauksessa kahdella joukkueella. Musta ja Keltainen joukkue voittivat molemmat kaikki kolme peliään. Ilahduttavaa oli molempien joukkueiden nousu tiukoissa peleissä maalin tappioasemasta maalin voittoon.

Alussa joukkueiden pelissä näkyi tottumattomuus pelata isommalla kentällä ja nurmialustalla. Kun talvi on pelattu hitaalla futsalpallolla, tuotti hankaluuksia alkuun myös syöttöjen kovuuden arviointi. Joukkueet paransivat peliään turnauksen edetessä.

Keltaisen joukkueen tehopelaajaksi nousi Rasmus Paavola, joka paukutti joukkueelle huimat kymmenen maalia. Joukkueesta nousi positiivisella tavalla esiin Aarne Laatikainen, joka taisteli hienosti voittaen useita tärkeitä palloja joukkueelle. Joukkueessa pelasivat myös Santeri Kyllönen, Emma Juntunen ja Elias Paavola, joista Elias pääsi myös maalin makuun.

SuPS:n Mustan joukkueen tyttökolmikosta Niiki Juttula, Enni Heikkinen ja Anniina Moilanen oli yksi pelaaja kentällä myös Keltaisessa joukkueessa. Koko joukkue onnistui hyvin ja monia harjoiteltuja hyviä asioita onnistuttiin tekemään myös pelissä. Maalissa varmasti torjui Atte Turpeinen. Seuraavat pelit ovatkin edessä vasta Kainuun Nappulaliigassa. Ennen kesää joukkue ehtii harjoitella erityisesti pelin avaamista ja joukkuepuolustamista. SuPS Mustan joukkueen tehopelaajana hääri tuttuun tapaan Venni Kela, joka teki Rasmuksen tapaan kymmenen maalia. Koko joukkue pelasi vahvasti, vaikka maaliteko jäikin pääosin luottokärjen Vennin harteille. Niiki hoiti puolustuksessa hienosti oman tonttinsa. Laidoilla vuorotelleet Kasperi Kinnunen, Lauri Kemppainen, Enni ja Anniina pelasivat kaikki hyvän turnauksen parantaen otteita turnauksen edetessä. Koko joukkue pääsi tehoille ja viimeisessä peleissä nähtiin useita huikeita syöttöketjuja. Maalissa Atte Turpeinen pelasi tässäkin joukkueessa upean turnauksen pelastaen monta varmaa maalia. Tällä joukkueella on hyvä lähteä Pohjois-Suomen piirisarjaan taistelemaan kovia kaupunkijoukkueita vastaan. Joukkue ja pelipaikat ovat löytyneet, joten nyt harjoituksissa voidaan alkaa hiomaan joukkueen pelitapa lopullisesti kuntoon.

Tulokset ja tehot Kemin turnauksessa:
SuPS Musta – OLS Ranska 3-2
SuPS Keltainen – OLS Genk 4-0
SuPS Musta – OLS Lazio 2-0
SuPS Keltainen – KePS punainen 5-2
SuPS Musta – KePS valkoinen 9-0
SuPS Keltainen – OLS Juventus 3-2

Tehot:
Venni Kela 10+2
Rasmus Paavola 10+0
Enni Heikkinen 3+1
Lauri Kemppainen 1+2
Anniina Moilanen 0+3
Elias Paavola 1+1
Niiki Juttula 0+2
Aarne Laatikainen 0+1