keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

SuPS0405-Fc Kurenpojat 8.6.2016 Ruukinkangas

Ensimmäinen voitto  piirisarjassa on tosiasia!
SuPS0405 lähti otteluun ilman kapteeniaan Joona Heikkistä ,joka oli loukannut jalkansa. Osa pelureista oli myös Vuokatissa liikuntaleirillä joten apuvoimia pyydettiin 0607 porukasta ja saatiinhan niitä.
Ennakkoon tiedettiin että vastustajan tehot lepäävät puolustajana pelaavan  maahanmuuttajapoika Alin harteilla ja vaikka hanakasti nousevaa pelaajaa oli sovittu pidettävän kahdella miehellä pääsi Ali täräyttämään vieraat komealla alakulma laukauksella 0-1 johtoon.
Tästä SuPS joukkue ei lannistunut vaan taktiikaksi sovitut  vastustajan hyökkäyksen katkon jälkeiset nopeat vastaiskut alkoivat purra ja oli lähellä ettei Lauri tasoittanut peliä. Laten sijoitus läpiajosta meni 20cm ohi tolpan. Ekan puoliajan puoli väliin oltiin hieman ottavana osapuolena ,mutta puolustus piti ja lopulta läpiajoon karannut Ape Saarisalo kaadettiin rankkialueella , ja Ape latasi rankin varmasti sisään. Eka puoli aika 1-1.
Toisen puoliajan alkuun SuPS tuli hyvällä sykkeellä ja saimme pelin myös pallollisena hallintaan. Vasemmalla laidalla tulleen katkon jälkeen Manta sai pallon syötti nopeasti eteen päin laitaan pelattavaksi liikkuneelle Vennille joka yllätys yllätys syötti Apen läpi ja SuPS siirtyi ansaitusti johtoon. Hetkeä myöhemmin herhiläisen lailla prässännyt Venni riisti pallon vastustajan puolustajalta ja karkasi maalintekoon 3-1 . Alin johdolla Kurenpojat yrittivät vielä ,mutta puolustus kesti. SuPS illa oli hieno tilanne kulmapotkussa kun Tuomas puski hieman ohi. Taistelun tauottua 3-1 kotivoitto SuPSille.
Päivän parhaana palkittiin 07 Venni. Erittäin liukas ja yritteliäs hyökkääjä. Puolustus Rasmus, Tuomas ja Eemeli Mulari hoiti tonttinsa tyylillä. Tuomas katkoo hienosti Eemelin liike on joukkueen parasta ja  taitava Rasmus pelaa itsevarnmasti pallot omille  ja puolustaa maltilla.
Nyt myös puolustajan tontilla viimekaudella pelannut Puolangan vahvistus Antti Lauronen näytti taistelija luontoaan. Antti on tunnettu kovana vääntäjänä ja tänään linkin tontilla Antti vääntikin hyvin. Koko joukkueelta tasapainoinen esitys, Edelleen osa pelaajista hieman yli pelaa puolustus tilanteissa . Maltilliselmmalla pelillä vastsústajan peli saadaan vieläkin vaikeammaksi.
Hyvää työtä tänään kaikilta.

Matka jatkuu Ajaxin turnaukseen lauantaina. Huomenna kevyet maalinteko treenit ja hieman pelin avaamista. Kiitos illasta joukkue!!