sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

SuPS02-Fc Santaclaus02 7-0


Päivän ottelu takana ja SuPSin 02 oli ýlivoimainen voittaen ottelun 7-0!
Paljon maalipaikkoja myös hukattiin. Vastustajalla ei ollut yhtään tilannetta.
Puolustus on vahva ja vastustaja joutuu oikeasti pelaamaan jos meinaa luoda maalintekotilanteita. Tänään onnistuimmeitse maalin teossa. Edelleen osa pojista hieroo ja asettelee liikaa kun pitäisi jo ampua. Kun jalka on vapaa kudin pitää lähteä.
Sami Moilanen oli tosi hyvässä iskussa iskien heti pelin alkuun kaksi maalia. Harmi että tuli lievä loukkaantuminen ja Samppa joutui jättämään matsin kesken.
Veikko alkaa myöskin onnistua maalinteossa kuten ykkös kärjen kuuluu. Tänään hyvällä draivilla pelannut ja hyvin liikkunut Veke iski myös kaksi osumaa.
Myös Rikun maali kulmapotkun jälki tilanteesta lämmitti.
Joukkueen tärkein osa on kuitenkin keskikenttä joka on tähän sarjaan tosi vahva. Miika, Jere ja Arttu ovat todella taitava kolmikko ,joka jauhaa vastustajan prässin sekaisin ja puhkaisee jatkuvasti hyökkääjiämme läpi. Nyt pojat onnistuivat pari kertaa viemään peliin myöskin harjoitellun murtautumis kuvion. Hienoa ukkelit!
Välillä pallosta tykkäävät taitavat keskikentän karpaasit syyllistyvät liian pitkiin kuskauksiin, joista tulee pallon menetyksiä. Jatketaan vaan kavereista hyvän tekemistä namupasseilla!
Jere nakkas kaksi maalia ja Arttulla ja Miikalla oli monta kakkos syöttöä. Tärkeitä ukkeleita nämä joukkueelle. Kun vastus kovenee ei keskikentän pohja pelaaja voi olla kokoajan ylin pelaajamme.
Koko jengi alkaa soittamaan yhteen varsin hyvin ja kaikki tietävät miten pelataan. Tilanteen vaihdoissa selkeät mallit ja liikkumiset. Se lupaa hyvää loppukesää ajatellen.
Tänään huili vuorossa olivat Tapani ja Ville.
Kiitos hyvästä pelistä pojat! Tiistaina matkustamme Kemijärvelle ,jossa vastassa nousukuntoinen KP-55.
Pisteet:
Jere Lauronen 2+2
Veikko Moilanen 2+1
Sami Moilanen 2+0
Riku Rautiainen 1+0
Elmeri Kemppainen 0+1
Justus Turpeinen 0+1
Miika Heikkinen 0+1
Partas pelaaja tänään Jarkko Seppänen. Varmaa luutimista topparina ja hyvä myös pelkin avaamisessa.