keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

SuPS 07 tytöt StadiCup

SuPS 07 tytöt lähtevät StadiCupiin Helsinkiin ekalla lomaviikolla. Otteluohjelma löytyy täältä: http://stadicup.torneopal.fi/taso/joukkue.php?joukkue=130885
Varmaan myös torstaista eteenpäin samasta paikasta.Osallistumme tiistaina kulkueeseen, joka päättyy Suomen naisten maaotteluun Sonera-stadionille. Kulkue lähtee Paavo Nurmen patsaalta klo 16.30. Ekan pelin ja kulkueen välissä voimme osallistua Helmareiden tyttöfutistapahtumaan Töölön kentillä ja haukata vähän evästä. Eli tiistai on vallan täynnä ohjelmaa, Naisten maaottelu alkaa klo 18.00. Vanhemmat ovat myös tervetulleita kulkueeseen ja katsomaan matsia, kelta-mustaa päälle :)

Turnauksessa tulee olla peliasut päällä oikealla kentällä viimeistään 45 minuuttia ennen ottelun alkua, tärkeää on, ettei kukaan vaan myöhästy (maalaiset kun on kaupungissa, niin varataan reilusti aikaa :) ) Ottakaa aina molemmat pelipaidat mukaan.

Kovasti tsemppiä kaikille SuPSin tytöille ja myös tukijoukoille... Nyt on taas yksi paikka pelata Suomussalmi jalkapallokartalle!!