sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Valioliiga Kajaani 6.7.2014 -03 ja -01-02 tulokset

Valioliigaa pelattiin aurinkoisessa ja kuumassa Kajaanissa.

03 joukkueelta kelpo turnaus avauspelin tappiosta huolimatta. Vastustajan kovaksi tunnettu hyökkääjä Tiitus Erola pääsi rankaisemaan ensin läpi ajosta 1 vs 1 toisen puolustajan liian innokkaan nousun jälkeen. Jone nousi aivan oikein hyökkäykseen mukaan ja paremmalla viimeistelyllä olisi saanut maalin,mutta vedon mennessä ohi täytyy vastaiskujoukkuettta vastaan pelatessa palata nopeasti omalle kenttäpuoliskolle. Nyt vastustajan mokke haki juosten pallon avasi painottomaan laitaan josta lähti nopea murto syöttö. Hienosti pelattu Hakalta. Toisen Hakan maalin alusti jälleen Erola. Pitkä pallo kulmalippua kohti ja kilpajuoksu meidän puolustajan kans sinne. Pakki hyvin mukana mutta ei  ota kontaktia hyökkääjään ja päätyraja jää puolimetriä auki. Se riittää Tiitukselle keskitykseen ja hieno puskumaali seurauksena. Viimeinen Hakan maali oli osittaina moken kömmähdys. Hyvä peli. Sups rakensi hienosti piti palloavähintään 60/40 maalipaikkoja luotiin vaan jälleen kerran viimeistely tökki. Maalipaikoissa ei olla tarpeeksi teräviä. Mancity voitto oli hyvä suoritus. Cityllä pelaa 3 2001 syntynyttä poikaa joista 1 on tosi kova juoksemaan ja vaikea pideltävä.
Viimeinen peli oli pelailua helteisessä säässä selvästi heikompaa Puolangan ja Paltamon yhdistelmä joukkuetta vastaan.
Päivän onnistujia olivat eritoten Noora Pelli jonka syöttötaito ja nopeus on todella hyvää luokkaa.
Joona Heikkinen oli hyökkäyksissä innovatiivinen ja loi opaikkoja itselle ja muille. Joona hakee vaan aina sitä viimeistä syöttöä ja laukaus ei tahdo lähteä hyvistäkään paikoista. Muulta joukkueelta rutiini suoritus.
Seuraava Valioliiga turnaus Suomussalmella 3.8. Sitä enne käydään Tornio Haparanta cupissa 25.-27.7.2014. Tornioon Sups03 saa vahvistuksekseen Kanadassa asuvan jo 2011 vuonna Kokkolacupin Supsin riveissä pelanneen Amin Souaidin. Amin on kovanluokan pelimies ja tulee varmasti tuomaan Supsin keskikentälle uusia mahdollisuuksia.
Treeneissä keskitytään heinäkuussa erityisesti viimeistelyyn.Tulokset -03

Arsenal -03 (SuPS)-KajHa -03                            1-3
Arsenal -03 (SuPS)-ManCity -01-03                   2-1
Arsenal -03 (SuPS)-Chesea/Liverpool -02-03     5-0

Pisteet -03
Noora Pelli 2+2
Joopi Moilanen 2+0
Niko Heikkinen 1+1
Maiju Laatikainen 1+1
Juho Heikkinen 1+0
Mika Moilanen 1+0
Arttu Huttu 0+2
Joona Heikkinen 0+1

Isommilta pojilta myöskin hieno turnaus. Joukkue alkaa hitsautua yhteen ja vaikka muutama avain pelaaja puuttuikin joukkue venyi vanhempia vastustajia vastaan selvästi paremalla pelillä hyviin tuloksiin.  Joukosta esiin voidaan ansaitusti nostaa poissa olleen Veikko Moilasen  haastavan keskikentän tontin hienosti haltuun ottanut Jere Lauronen. Jere uurastaa molempiin suuntiin tarmokkaasti ja pelikäsitys on hyvää luokkaa. Jerestä voi jokainen ukko ottaa mallia miten pelataan kun pallo menetetään. Jere ei ikinä jää kävelemään vaan koettaa ottaa sen heti takaisin ja kääntää pelin nopeasti toiseen suuntaan. Taisi löytyä oikea tontti Jerelle. Yllätys ratkaisijat löytyvät myös tehotilastoista. Nyt oli kovakuntoisten keveiden miesten keli. Iekko Anttonen pelasi parhaan pelinsä moneen vuoteen ollen todella hyvä, josta kertoo tehot 2+1. Elmeri Kemppainen säesti 2+0 ja vaihdosta sisään tullut Kaapo"kynä" Moilanen syötti 0+2.
Puolustuksen Miika Heikkinen ja Kimmo Timonen pelasivat vakuuttavasti ja vaihdosta ensikertaa mukana ollut Valtteri Mäkeläinen pelasi uudeksi mieheksi kelpo ottelun.
Sami Moilanen oli normi samppa keli ei ehkä ollut jässikän keli ja viimeisessä pelissä alkoi tulla hieman väsy.
Odottaisin että saisimme tämän joukkueen johonkin turnaukseen vielä syksy puolella.
Hienoa Sups!!

Tulokset -01-02
Arsenal -01-02 (SuPS)-KuPo (yli-ikä)                1-1
Arsenal -01-02 (SuPS)-Aston Villa (yli-ikä)       4-0

Pisteet -01-02
Iekko Anttonen 2+1
Elmeri Kemppainen 2+0
Sami Moilanen 1+1
Jere Lauronen 0+2
Kaapo Moilanen 0+2

Valioliiga jatkuu Suomussalmella 3.8.2014.