lauantai 5. heinäkuuta 2014

Nappulaliiga Hyrynsalmi 5.7.2014 SuPS 06-07

PIKKUJUNNUT eli 06-07 joukkueet Hyryn nappulaliigassa!

Pikkujunnut kävivät pelaamassa kahden joukkueen voimin nappulaliigaa Hyrynsalmella. Tuloksellisesti turnaus ei menny kovin hyvin, mutta turnauksessa oli paljon hyvää sekä muutamia kehittamisen aiheita. Tästä on hyvä jatkaa harjoituksia kohti kotiturnausta.


Keltaisessa joukkueessa pelasivat Anniina Moilanen (1. turnaus), Santeri Kyllönen, Tiia Moilanen, Aarne Laatikainen ja Aapo Moilanen. Välillä Vaihdosta kentällä kävivät myös Niiki Juttula ja Enni Heikkinen.
Mustassa joukkueessa pelasivat Enni Heikkinen, Venni Kela, Niiki Juttula, Atte Turpeinen ja Kasperi Kinnunen. Vaihdosta kentällä kävivät myös Tiia Moilanen ja Aapo Moilanen. Yhdessä ottelussa pelasi maalissa hienosti Aarne Laatikainen.

Keltainen joukkue ei saanut hyökkäyspeliä auki, vaan peliä puskettiin liikaa keskeltä. Monia onnistuneita suorituksia kuitenkin nähtiin sekä puolustuksessa että hyökkäyksessä. Tiia osoitti moneen kertaan vaarallisuutensa ja häneltä nähtiin pelissä paljon hienoja harhautuksia. Santeri Kyllönen avasi maalitilinsä. Aapo Moilanen ja Aarne Laatikainen pelasivat hienosti puolustuksessa esittäen myös maalissa hienoja otteita. Anniina pelasi ensimmäisen turnauksensa päästen heti pisteille. Vielä enemmän tämä joukkue tarvitsee luottoa pelikavereihin ja pelin viemistä leveälle laitoihin. Syöttöpelin ja laitojen kautta aukeavat myös paikat maalin tekoon.

TULOKSET JA TEHOT::
Arsenal -07 Keltainen - Man City -06 sininen (Kuhmo) 2-5
Tiia Moilanen (1+0)
Santeri Kyllönen (1+1)
Aapo Moilanen (0+1)
Arsenal Keltainen - ManU Keltainen (Kajaani) 2-5
Tiia Moilanen (1+1)
Annina Moilanen (0+1)
Fair Play -pelaaja Anniina Moilanen
Arsenal Keltainen - ManU Musta (Kajaani) 1-11
Niiki Juttula (1+0)
FP Niiki Juttula

Musta Joukkue pelasi varsin mallikasta peliä. Joukkue jaksoi pelata nöyrästi laitojen kautta ja hyökkääjät hakivat hienosti nousuja puolustuslinjan taakse. Puolustuksessa Atte ja Kasperi pitivät paikkansa katkoen hyökkäyksiä ja hyökkääjät tarjosivat apuja tarvittaessa. Nähtiinpä muutama oppikirjamaalikin, jossa pallo kävi kaikilla pelaajilla ja laitanousun jälkeen pallo pelattiin maalille, josta saatiin laittaa pallo tuhjiin.

Peleissä oli hienoja yksilösuorituksia, paljon hyviä katkoja ja uhrautuvaa puolustamista. Maalinteko oli edelleen pitkälti Vennin varassa, vaikka Enni ja Niiki hienosti hyökkäyksiä tukivatkin. Koko joukkue oli kuitenkin hyvin tukemassa hyökkäyksiä ja puolustamassa vastaiskuja. Vastassa oli kuitenkin taas kaski porukkaa, jossa pelaajat olivat vuotta vanhempia. Oman ikäiset olivat tällä kertaa vastaantulijoita.

TULOKSET JA TEHOT:
Arsenal -07 Musta - Man City -06 valkoinen (Kuhmo) 4-7
Enni Heikkinen (2+0)
Venni Kela (1+1)
Niiki Juttula (1+1)
Arsenal Musta - KajHa 05-06 Keltainen (Kajaani) 3-5
Venni Kela (2+1)
Tiia Moilanen (1+0)
FP Venni Kela
Arsenal Musta - ManU Vihreä (Kajaani) 12-2
Enni Heikkinen (3+1)
Venni Kela (9+1)
Niiki Juttula (0+3)
Kasperi Kinnunen (0+1)
FP Niiki Juttula

Kiitos taas kaikille pelaajille ja vanhemmille. Oli hieno turnaus. Seuraava turnaus onkin kotiturnaus Suomussalmella 2.8. Sinne sankoin joukoin mukaan!

Kotiturnaukseen saamme toivottavasti vielä pienempien joukkueen kasaan, jolloin joutunemme jättämään tämän Pikkujunnut nimen. Nyt hyviä ehdotuksia SuPS:n -07 joukkueen lempinimeksi.