lauantai 5. heinäkuuta 2014

Nappulaliiga Hyrynsalmi 5.7.2014 SuPS 04-05

Hyrynsalmen turnaus takana. Arsenal04-05 oli jälleen kahdella joukkueella mukana. Päivän saldo 4 reilua voittoa ja kaksi niukkaa tappiota.
Uudemmat vähemmän pelanneet pelaajat  Arttu Moilanen ja Aaro Nevalainen pelasivat tänään lupauksiaherättävästi osoittaen että harjoittelu on kehittänyt poikia. Arttu pelasi eka pelin hyökkääjänä ja kaksi seuraavaa puolustajana. Etenkin pakin paikka näyttäisi sopivan rauhalliselle hyvin sijoittuvalle Artulle paremmin. Arttu katkoi hienosti vastustajan pitkiä avaus yrityksiä ja jatkoi syötöllä laitaan omille pelaajille.

Aaro pelasi myöskin molemmilla paikoilla. Maalitili jäi vielä avaamatta, mutta kaksi hyvää maalipaikkaa oli ja vain vastustajan hyvä maalivahti esti Aaron maalin teon. Hyvä pojat.

Joukkueissa pelasivat myös  paluumuuttajat Pellin sisarukset Joni ja Noora ja molemmat pelasivat todella hyvin. Norski näytti miten pelaa yksi pohjois-suomen  parhaista 03 ikäisistä tytöistä pelaten vaativaa keskikentän paikkaa tehoin 7+5(4 peliä).

Arsenal04-05 joukkueen puolustus on rautaa varsinkin ykkösnyrkin osalta. Tuomas Heikkisen ja Joni Pellin ollessa pakkeina ei vastustajat tehneet yhtään maalia. Tuulennopea Juuso Romppainen on pelaaja joka puolustajana ollessaan antaa nopeutensa ansiosta joukkuelle mahdollisuuden hyökätä viiden pelaajan voimin. Keskikentän työmyyrä Joona Heikkinen pelasi myös kiitettävällä tavalla totutun varmasti molempiin suuntiin. Hyökkäysosasto voisi ottaa mallia näistä sankareista. Peliä pelataan sekä hyökäten että puolustaen!! Monelta unohtuu koko peli silloin kun pallo ei ole lähellä tai omalla joukkueella vaikka silloinhan sitä vasta täytyy rypistää että pallo saadaan omille ja voidaan yrittää maalintekoa uudestaan. Hyökkääjät ovat usein myös liian itsekkäitä ja syöttö ei lähde avopaikasta huolimatta tai lähtee liian myöhään.

Mika Moilaselta tehojen puolesta hyvä päivä, mutta Mika pystyy paljon parempaan peliin. Huomenna Valioliigassa ei riitä tämänpäivän kaltainen peli.

Kokonaisuutena hyvä päivä joukkueelta.  Joukkue on hyvä monipuolinen ja rosteri on laaja. Tämä SuPS joukkue pystyy haastamaan isompien kylien porukoita silloin kun se pelaa yhdessä ja kaikki pelaavat molempiin suuntiin ja joukkueelle.
Parennettavaa vielä jäi tässä  mielestäni kolme tärkeintä parannus kohdetta.

  1. Pallottoman pelaajan liikkuminen pelattavaksi/nopeat  tarkat syötöt
  2. Pallon riistäminen tarmokkaasti takaisin menetyksen jälkeen josta nopea vastaisku
  3. Viimeistely( silloin kun on paikka maali tehdään huolella)
Tulokset:
Arsenal04-05 kelt-Mancity04 sininen (Kuhmo)  5-1
Arsenal04-05 kelt-Mancity01-02 (Kuhmon tyttöjoukkue) 10-0
Arsenal04-05kelt-Chelsea04-05 10-1

Arsenal04-05 musta-Astonvilla02-04(Hyry) 2-4
Arsenal04-05musta-Fc Tarmo 03-05  4-5
 Arsenal04-05musta-Real03-04(Sotkamo) 5-0

Pisteet:
Mika Moilanen 10+4
Noora Pelli 7+5
Joona Heikkinen 5+4
Teemu Moilanen 4+4
Tommi Huusko 4+1
Maiju Laatikainen 2+5
Olavi Kyllönen 1+0
Joni Pelli 1+0
Luukas Tolonen 1+0
Tuomas Heikkinen 0+4
Manta Laatikainen 0+2
Eetu Heikkinen 0+1
Juuso Romppainen 0+1