sunnuntai 4. marraskuuta 2018

Team 07 Futsal info + muuta (muokattu matkojen ja maksun määrä)

Team 07 osalta pelit alkavat 25.11. Limingan reissulla.
Ohjelma ja sarjaseuranta löytyy linkeistä alla.
Reissuja tulee yhteensä neljä kappaletta Oulun seudulle ja yksi kajaaniin.
Eilen palaverissa on sovittu, että kaikki Oulun reissut mennään yhteiskyydillä pikkubussilla.

Tämän osalta keräämme matkakulut jo ennakkoon, eli omavastuun maksu 100€ marraskuun loppuun mennessä junnujen tilille viestiin pelaajan nimi/futsalmatkat.

Huoltaja, tai kaksikin saisi olla reissuilla mukana, vaikkakaan sinne ei tarvita kellottajia/sihteereitä, mutta esim. mahdollisten loukkaantumisten varalle tarvetta on.

Harkka-ajat ja päivät vaihtelevat viikoittain, eli seuratkaa sunnuntaisin ilmestyvää viikko-ohjelmaa. Viikko-ohjelman lisäksi sunnuntaisin avautuu myös ilmoittautumiset seuraavan viikon peleihin. Toiveessa olisi, että ilmoitus tulee aina keskiviikkoon mennessä, olipa pelaaja mukana, tai ei. Poissaoloja EI harkoista, eikä peleistä ilman pätevää syytä.

Uutena juttuna tulee viikoittainen jalistreeni pallohallissa Hakan Team 07 kanssa tiistaisin klo 17:45-19:15. Tämä alkaa ensi viikolla (vko 45). Villen kyytiin mahtuu 4 poikaa, kun tytöt kulkee samalla kyydilla wimman treeneihin. Tähän treeniin voi tulla myös 06 pelaajia mukaan, mikäli maanantaina ei ole kaikki halukkaat päässeet mukaan tai 07 pelaajia ei ole lähdössä täyttä autollista.

Lähtö klo 16:15 TB:ltä ja kyytimaksu 5€ suoraan kuskille,

Futsal kausi mennään omilla voimilla vanhaan malliin, mutta tuleva kesä 2019 tuo mukanaan muutoksia, kun meidän omat pelaajat eivät tahdo riittää täyden sarjan pelaamiseen. Tavoitteena on, että saisimme yhteistyössä Hakan kanssa kolme joukkuetta 07 ikäluokkaan. Joukkueista 2 olisi hakan vetämiä yhteisjoukkueita ja yksi supsin vetämä yhteisjoukkue. Pelaajat voivat pelata missä tahansa kolmesta joukkueesta. Tämä tarkentuu viimeistään alkuvuoden aikana.

Valmennuksesta vastaa Ville ja Janne, JoJona jatkaa Silja.

Mikäli jollekkin jää nyt jotain epäselvää, olkaapa vaan yhteydessä rohkeasti.

KIEKKOILIJAT HUOMIO.... Käykää toki harkoissa ja peleissä silloin kun pääsette kiekkohommilta.

https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu?category=futsal%7Csplpohj%7CFP12