lauantai 29. lokakuuta 2016

Harjoitusryhmäjaot 06-07 (-08)

Heipä hei,
06-07-(08) harjoitustyhmät talvelle 2016-2017 on jaettu kahteen ryhmään. Tällä jaolla nyt haluamme, että aiemmin pienellä vastuulla pelanneista pitkään pelanneista pelureista tulee vastuunkantajia ja he tempaavat uudet pelurit mukaan jo peleissä kasvaneille hartioillensa ja näyttävät, kuinka homma toimii. Toisaalta haluamme muutamien vähemmän pelejä pelanneiden pelurien otavan harppauksen eteenpäin ja ottavan pelillistä vastuuta uudessa porukassa.Nyt, kun harjoitusryhmien koko on 10-12 pelaajaa, on erittäin tärkeää, että kaikki sitoutuvat harjoittelemaan. Osa porukasta harrastaa muita lajeja talvella, mikä on hieno juttu. Annamme heille mahdollisuuden harrastaa muuta ja palata sitten toivottavasti myös jalkapallon pariin kesällä. Toivottavsti futistreeneissä käydään, jos muita harkkoja ei ole ja nuuten aikatauluihin sopii. Harjoitteluaktiivisuuden ollessa yli 80% tapahtuu kehitystä joukkueena ja yksilöinä. Tähän pyrimme Suomussalmen Palloseurassa!

Ryhmä 1 Harjoitukset ma ja to klo 16-17.30: Santeri Kyllönen, Aarne, Laatikainen, Emma Juntunen, Atte Turpeinen, Olli Keränen, Veeti Pyykkönen, Onni-Matias Manninen, Esko Kovalainen, Aatu Niskanen, Saku Moilanen, Samu Manninen, Aatu Moilanen ja Jemina Anttonen.

Ryhmä2 Harjoitukset ma ja to klo 16.30-18.00: Niiki Juttula, Enni Heikkinen, Venni Kela, Lauri Kemppainen, Tiia Moilanen, Elias Paavola, Rasmus Paavola, Anniina Moilanen, Santeri Ikonen, Martin Sang, Elmeri Heikkinen, Kasperi Kinnunen ja Matias Seppänen.

(Jos jonkun nimi puuttuu listalta, niin ilmoittakaa Villelle. Tilaa ryhmissä on kaikille.)

Molemmilla harkkaryhmillä on tunti tehokasta saliaikaa pallon kanssa. Olkaa paikalla harkkakamppeet päällä viimeistään 5 minuuttia ennen harjoitusten alkua. Puolituntinen ennen tai jälkeen harjoituksen on tarkoitettu askellusharjoitteisiin, venyttelyyn ja lämmittelyyn/palautumiseen aulatiloissa.

Tämän harjoitusryhmäjaon tarkoituksena on tehostaa harjoittelua ja tehdä siitä kaikille mielekästä ja oman tason mukaista. Turnauksiin, sarjoihin ja peleihin mietimme sarjat ja joukkueet aina tapauskohtaisesti. Toivottavasti tämä lisää innostusta hienoa lajia kohtaan ja saamme aikaan laadukkaita harjoituksia ja kaikille hienoja hetkiä niin peleissaä kuin harjoituksissakin.

Myös uudet pelaajat (ja vanhat) ovat tervetulleita mukaan. Ottakaa yhteyttä ja mukaan pääsee varmasti. Molemmissa harjoitusryhmissä on tilaa.

Perjantaisin on futiskerho liikuntahallilla klo 15-16. Täällä ainoastaan pelataan ja kaikki SuPS:n pelurit tulkaa ehdottomasti mukaan kokemaan hienoja hetkiä futiksen parissa.

Terveisin,
Team 06-07 valmennus eli
Ville, Jarkko ja Jussi