sunnuntai 14. elokuuta 2016

Terwaturnaus 13.8.2016 sups 09

Tulokset ja tehot SuPS09 (09-11)

SuPS09 – HauPa P09 Keltainen    1    –    2  
SuPS09 – Limingan Pallokarhut Musta    1    –   11
SuPS09 – Ajax P09 Valkoinen            2    –    5  
SuPS09 – FC SCJ punainen    4    –    5  
SuPS09 – OLS Ruotsi 09 AIK            0    –   17Tehot: Eemeli   4+0
         Saku   3+2
         Onni V       1+1
         Väinö   0+2
         Leo           0+1

SuPs09 joukkue: Leo, Iiro, Juho, Minttu, Eemeli, Onni K, Onni V, Väinö, Saku

Rankka reissu (ehkä liiankin) mutta hyvin jaksettiin (kaatosateesta ja merituulesta huolimatta.) Kiitos kaikille vanhemmille huollosta ja tuesta nappuloille.

SuPS09 pelasi siis kovassa kilpasarjassa, joissa vastustajien kaikki resurssit on aivan eri luokkaa kuin meillä. Siitä huolimatta saatiin kolme tasaista peliä aikaiseksi. Parhaana pelinä peli FC SCJ punaista vastaan. Tässä pelissä syöttöpeli saatiin toimimaan ensimmäistä kertaa turnauksessa kuten sen pitääkin toimia. Jokaiseen maaliin saatiin syöttäjä ja pallo liikkui mallikkaasti. Harmillisesti tässä vaiheessa kenttä muistutti enemmän suopotkupallokenttää ja harmillisesti syötöt jämähti kiinni kuralammikoihin joista vastustaja pääsi rokottamaan yksin läpi tilanteilla.

Tylyt tappiolukemat kärsittiin selvästi fyysisempiä ja isokokoisempia Oulun joukkueita vastaan. Lukemista huolimatta pelaajat eivät lannistuneet ja jokainen nappula antoi kaikkensa peleissä. Myös vastustajien valmentajat kävivät kovasti kehumassa ja ihmettelemässä SuPS:n asennetta ja joukkuehenkeä. Joukkuehenki onkin yksi joukkueen vahvuuksista. Kaveria autettiin ja tsempattiin. Tämä osoittaa kuinka hienoista junnuista on kysymys.

Kaiken kaikkiaan ollaan matkalla oikeaan suuntaan pelin suhteen ja nyt kun syöttöpeli on saatu oikeille raiteille niin tästä on hyvä jatkaa.

Vielä kerran kiitoksia kaikille mukana olleille ja olemattomillekkin :D