tiistai 26. huhtikuuta 2016

Jaliskoulu ja Nappula/Valioliiga kesä 2016Ilmoittautuminen on käynnissä ja ohessa ohjeet. Kyselkää rohkeasti, jos on jotakin epäselvyyttä.

ILMOITTAUTUMINEN UUDET JA VANHAT PELAAJAT
Nappulaliiga ja jalkapallokoulu (2006-2012 ikäluokkien tytöt ja pojat)

-     Kainuun Nappulaliigan nettisivuilla http://www.kainuunnappulaliiga.fi/ valmiilla lomakkeella

tai sähköpostilla toimisto@kajha.kainuu.com (Ilmoittautumiseen nimi, osoite, syntymäaika (hetu), huoltajan nimi, puhelinnumero ja @)

-     Nappulaliiga 50 € ja jalkapallokoulu 50 € Yhteensä 100 €. (HUOM! PIIRISARJAPELAAJAT, JOTKA OVAT OSTANEET JO ITSE PELIPASSIN MAKSU MOLEMMISTA YHTEENSÄ 65€) Kirjoita lisätietokenttään, osallistuuko pelaaja jompaankumpaan, tai molempiin. HUOM! SISARALENNUS KOSKEE VAIN LIIGAAN JA KOULUUN OSALLISTUVAA à -10 € ja seuraavat lapset -30 €.

-     Maksetaan Hakan tilille FI08 4600 0010 3700 68 ennen ensimmäistä turnausta 13.5.2016

-    Yhteishinta sisältää korttelipassin ja vakuutuksen, jäsenmaksun ilmaisen sisäänpääsyn Hakan kotiotteluihin, osallistumisoikeuden kesä- ja heinäkuun ajalta ti ja to aamupäivisin jalkapallokouluun, sekä osallistumisen Kainuun Nappulaliiga turnauksiin.

-    Jalkapallokoulu alkaa kesäkuun ensimmäisellä viikolla ja tarkemmat aikataulut selviää myöhemmin. Pidempään harrastaneille järjestetään erilinen taitokoulu.

-    Jos lapsenne osallistuu pelkkään jalkapallokouluun, huolehdittehan, että pelaajan tapaturmavakuutukset ovat kunnossa. (EI OSALLISTU NAPPULALIIGAN TURNAUKSIIN)

-     Tarvittavat varusteet nappulakengät, säärisuojat, pallo, juomapullo ja iloista mieltä.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Valioliiga ja jalkapallokoulu (2001-2005 ikäluokkien tytöt ja pojat)
-     Kainuun Nappulaliigan nettisivuilla http://www.kainuunnappulaliiga.fi/ valmiilla lomakkeella

-     tai sähköpostilla toimisto@kajha.kainuu.com (Ilmoittautumiseen nimi, osoite, syntymäaika (hetu), huoltajan nimi, puhelinnumero ja @)

-     Valioliiga 50 € ja jalkapallokoulu 50 €. (HUOM! PIIRISARJAPELAAJAT, JOTKA OVAT OSTANEET JO ITSE PELIPASSIN MAKSU MOLEMMISTA YHTEENSÄ 65€) Kirjoita lisätietokenttään, osallistuuko pelaaja jompaankumpaan, tai molempiin. HUOM! SISARALENNUS KOSKEE VAIN LIIGAAN JA KOULUUN OSALLISTUVAA à -10 € ja seuraavat lapset -30 €.

-     Maksetaan Hakan tilille FI08 4600 0010 3700 68 ennen ensimmäistä turnausta 14.5.2016

-    Yhteishinta sisältää korttelipassin ja vakuutuksen, jäsenmaksun ilmaisen sisäänpääsyn Hakaan kotiotteluihin, osallistumisoikeuden kesä- ja heinäkuun ajalta ti ja to aamupäivisin jalkapallokouluun, sekä osallistumisen Kainuun Valioliiga turnauksiin.

    Jalkapallokoulu alkaa kesäkuun ensimmäisellä viikolla ja tarkemmat aikataulut selviää myöhemmin. Pidempään harrastaneille järjestetään erilinen taitokoulu.

-     Tarvittavat varusteet nappulakengät, säärisuojat, pallo, juomapullo ja iloista mieltä.


TOIVEENA ON, ETTÄ KAIKKI PELAAJAT OSALLISTUVAT JALKAPALLO/TAITOKOULUUN.