sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

08-09 tulokset OBC turnauksesta

Sups 08/09 – OsPa 08/09     8 – 3

Fc PaKa 2 – SuPS 08/09      7 – 4

SuPS 08/09 – OLS Ranska 09     4 – 12

SuPS 08/09 – HauPa kelt 08     3 – 6

Päivän tehot: Aatu 9 + 0, Samu 8 + 2, Iiro 1 + 2, Paavo 1 + 0, Saku, 0 + 2, Leo 0 + 1


Tappioista huolimatta erittäin hieno turnaus joukkueelta. 5 metriä leveät maalit olivat (kuten turnauksen maalimäärästä näkee) ehkä liian suuret ottaen huomioon ikäryhmään. Korkeisiin vetoihin ei lyhet nappulat yksinkertaisesti ylety.

Pelirohkeus on erittäin hyvällä tasolla. Isompaa vastustajaa uskalletaan haastaa rohkeasti ja taitotasolla ollaan lähellä isojen kaupunkien joukkueita. Valitettavasti vastustajilla oli yleisesti ottaen kymmenen senttiä pitemmät jalat joilla pääsee huomattavasti nopeammin. Niimpä monessa hyvässä hyökkäyksessä ja läpiajossa vastustajat pääsivät nopeasti lähelle häiritsemään riittävästi maalin tekoa. Sama näkyi myös puolustuspäässä. Vastustajan läpiajoja ja hyökkäyksiä ei ehditty
puolustamaan riittävän nopeasti.

Silloin kun ehdittiin vetäytyä puolustukseen ajoissa niin koko joukkue puolusti yhtenäisenä linjana ja yhdessä kuten joukkueen pitääkin. Erityisesti kulmapotkuissa puolustus toimi hyvin.

Kehitystä on tapahtunut paljon hyvään suuntaan. Syöttöjen määrä on parantunut aiemmista peleistä. Lisää treeniä syöttöihin.

Joukkueen henki on hyvä joka näkyi erityisesti viimeisessä pelissä kovaa HauPa:n joukkuetta vastaan jossa oli kokeneempaa sakkia mukana. Pitkään sinniteltiin tasalukemissa ja muutamasta puolustuspään virheestä Haupa pääsi kuittaamaan loppulukemat. Tämä oli kaikesta huolimatta SuPS:in paras peli koko turnauksessa.

Jälleen SuPS näytti että sisua löytyy.
Tästä on hyvä jatkaa.