maanantai 1. helmikuuta 2016

06-07 Tulokset ja tehot Kajaani 31.1.2016

SuPS 06-07 kävi pelaamassa kahden joukkueen voimin FC Tarmon järjestämässä turnauksessa Kajaanissa. Pelit olivat 8v8 peliä, joka oli uutta suurelle osalle keltaisen joukkueen pelaajista ja Mustallekin vasta kolmas.

Mustalle joukkueelle alkaa hiljalleen hahmottua kuinka peliä isommalla kentällä pelataan. Voitto tuli kaikista kolmesta pelistä maalierolla 19-0, joka oli tulos hienoista otteista kentällä. Musta joukkue pelaa varmasti puolustussuuntaan ja jokainen pitää hyvin oman paikkansa. Vastustaja saa todella vähän tilanteita, koska kaikki pelaajat ovat pallottomana aktiivisia ja liikkuvat pelin mukana. Hyvää peliä, mutta Mustalle joukkueelle kaipaamme lisää haastetta. Hakan 06-kilpa olisi seuraava hyvä mittapuu, jota voisimme kokeilla.
Keltainen joukkue sai kolmen pelaajan verran apuja Mustalta, mutta peli ei tahtonut lähteä rullaamaan. Keltainen joukkue pelasi parhaimmillaan hyvin Tarmoa vastaan toisen puoliajan alussa, mutta valitettavasti sama syke ei jatkunut pitempään ja muissa peleissä. Tuota toisen puoliajan hyvää meininkiä haluamme lisää. Paljolti Keltaisen peli kaatui yksin pelaamiseen. Kun pallo saatiin omille, sitä kuskattiin siihen saakka, kunnes se menetettiin. Syöttelyä ja aktiivista pallotonta pelaamista jäätiin kaipaamaan. Peli on käynnissä, vaikka pallo on vastustajalla tai oman joukkueen muilla pelaajilla. Koko ajan pitää hakeutua pelattavaksi omalla pelipaikalla. Harmillisinta oli, että päät alkoivat painua kesken viimeisen pelin, jolloin olisi tarvinnut lisää liikettä ja yritystä.
Yhtä kokemusta rikkaampana molemmat SuPS:n joukkueet ja valmentajat pääsevät miettimään tulevia haasteita. Valmentajille kovin haaste on saada keltainen joukkue pelaamaan tilanteet loppuun ja yrittämään kaikkensa, vaikka tappiolla ollaankin. Mustalle joukkueelle haastetta riittää syöttöpelissä, joka viimeisen pelin koikeiluissa sai uusia ulottuvuuksia.
Hyvä SuPS, olemme hyvällä tiellä. Saimme mukaan tänään 15 pelaajaa, vaikka sairaana oli useita. Tässäkin turnauksessa yksi uusi pelaaja, Veeti, oli mukana. Veeti pelasikin vahvan pelin Keltaisen kärjessä saalistaen yhden maalisyötön. Parasta Veetin pelissä oli, että kaikki tilanteet pelattiin loppuun asti, eikä missään vaiheessa annettu periksi. Samaa asennetta toivon myös pitempään pelanneilta jokaisessa pelissä alusta loppuun ja tilanteesta riippumatta. Tappioasemassa pitä pelata kovempaa jokainen tilanne, ei antaa periksi.
Tuloset ja tehot:
SuPS Musta - FC Tarmo 4-0
SuPS Keltainen - PK-37 0-3
FC Tarmo - SuPS Keltainen 3-6
SuPS Musta - PK-37 6-0
SuPS Keltainen - SuPS Musta 0-9
Venni Kela 10+3
Enni Heikkinen 2+6
Santeri Ikonen 2+1
Niiki Juttula 1+2
Lauri Kemppainen 2+0
Anniina Moilanen 1+1
Elias Paavola 1+0
Martin Sang 1+0
Juuso Juntunen 1+0
Rasmus Paavola 0+1
Veeti Pyykkönen 0+1