sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Tulokset Futsal Marrascup 22.11.2015 -04-05

Ohessa sunnuntain tulokset ja tehot, sekä Jannen, että Jarkon kommentit päivästä.Joukkueet:
SuPS 04/05 musta
SuPS 04/05 keltainen
SuPS 06/07
Tarmo vihreä
Tarmo valkea
Pelit 5v5, peliaika 1x20
Alkuerät
9.00 SuPS keltainen-SuPS musta 2-3
9.25 SuPS 06/07- SuPS keltainen 1-3
9.50 SuPS musta-Tarmo Valkoinen 1-0
10.15 Tarmo valkoinen-SuPS keltainen 0-3
10.40 Tarmo vihreä-SuPS musta 2-1
11.05 SuPS 06/07- Tarmo valkoinen 3-7
11.30 Tarmo Vihreä-SuPS Keltainen 0-1
11.55 SuPS musta-SuPS 06/07 4-0
12:20  SuPS 06/07-Tarmo vihreä 2-1           
Välierä 1.-4.
SuPS musta-SuPS 06/07 6-0
Välierä 2.-3. 

Tarmo valkoinen-SuPS keltainen 2-3
Pronssipeli
SuPS 06/07- Tarmo valkoinen 0-6
Finaali
SuPS keltainen-SuPS musta 3-4
Tehot SuPS 04 musta:
Juuso Romppainen 5+1
Mika Moilanen 4+4
Joona Heikkinen 4+1
Luukas Tolonen 3+4
Teemu Moilanen 2+6
Manta Laatikainen 1+0
Jengissä mukana myös Veeti Räisänen (MV)
Tehot SuPS 05 keltainen:
Aapo Saarisalo 7+5
Olavi Kyllönen 3+3
Joni Pelli 2+1
Juuso Juntunen 2+0
Eetu Heikkinen 1+1
Eemeli Mulari (MV) 0+1 
Pakkina hääri Tuomas Heikkinen 

SuPS 06/07 pelasi tänään hienosti 04/05 sarjassa. Tappioista huolimatta peli säilyi siistinä ja intoa löytyi jokaiseen otteluun. Vastustajat olivat välillä kahta päätä pidempiä, mutta silti mentiin rohkeasti tilanteisiin mukaan! Kolmen tappion jälkeen lopulta neljännessä pelissä Vennin ja Laurin upeilla maaleilla ja joukkueen hyvällä puolustuksella noustiin tappioasemasta voittoon!

Viimeinen peli pelattiin pronssiottelussa. Vastassa Tarmo Valkoinen jolle ei kovasta taistelusta ja hyvistä tilanteista huolimatta pärjätty.

Kaiken kaikkiaan hieno päivä, kovaa vääntöä ja loistavaa peliä. Hyvä SuPS 06-07!

Tehot SuPS 06/07:
Venni 4+1
Enni 1+1
Lauri 1+1
Lisäksi joukkueessa mukana myös
Rasmus
Elias
Martin
Niiki
Anniina
Atte (mv)
 

Muutama sananen päivän turnauksesta.

Turnauksen voittoon pelasi siis jännittävien vaiheiden jälkeen SuPS04 joukkue. Joukkue paransi peliään koko päivän ja ratkaisi voiton pelaajamateriaalin laajuudella. 05 pystyi haastamaan täysin 04 joukkueen ,mutta tehot lepäsivät liikaa erittäin taitavan Aapo Saarisalon harteilla. 04 joukkueessa  oli  myös enemmän kokeneita pelureita ja tämä toi sen pienen marginaalin paremmuudesta tänään.

05 joukkueen  päivästä risut ja ruusut:
Aapo Saarisalo: Huikea taituri joka nostaa joukkueen taisteluun omalla yksilötaidollaan. Taiturimaisia oivalluksia ja pelinavauksia. Jäätäviä harhautuksia ja kovia laukauksia. Ilmiömäinen taistelija.
Joskus sortuu murpatukseen omille pelaajille ja pitää palloa jopa liikaa itsellään.
Tuomas Heikkinen: Tuomas on näkymätön pelaaja jos tuijotetaan pisteitä. Jos taas katsotaan pelin muita osa alueita esim. vastustajan hyökkäyksen katkomisia ja ekaa syöttöa omille on Tuomas joukkueen paras. Nöyrä joukkuepelaaja. Lajitaitoa lisää ihan slkeä toppari jalkapallossa.
Joni Pelli: Joni ei ole treenannut talvikaudella kertaakaan futsalia ja kaveri on huikeassa vedossa silti. Molempiin suuntiin taitava pelaaja.
Olavi Kyllönen: Olan kurssi on ollut nousussa jo vuoden verran.  Verkkaiseksikin mainittu Olavi on sisäistänyt  hieman erillaisen kärkipelaajan roolin. Pelaajan joka on pelattavissa ja jakaa murtosyöttöjä eikä karkaa syötön tavoittamattomiin. Olavi teki tänään muutaman maagisen suorituksen mm. liikkui pelattavaksi ,syötti laitaan ja laukoi sitten seinä syötöstä suoraan verkkoon.  Yrittelijästä oikeita valintoja tekevää pelaamista. Vähän virheitä paljon hienoja onnistumisia.
Ja Olavi ei ole verkkainen... se ajattelee.
Eetu Heikkinen: Myöskin taitava pelimies ,joka on joukkueen selkein yhden suunnan pelaaja. Eetu elää pallosta ja tykkää ratkaista. Tiukoissa peleissä vaan ei voi pelata pelkästään itsekseen pallollisena vaan sitä pitää jakaa ja hakea uutta paikkaa. Eetulla on maaginen eka tatsi jolla päästään usein ohi vastustajasta. Tänään tuli myöskin hieno yhteispeli kuvio Apen kanssa, josta seurasi maali. Enemmän yhteispeliä ja pallottomana liikettä ja aktiivisuutta myöskin puolustussuuntaan niin hyvä tulee. Harmillinen loukkaantuminen esti Eetun pelaamisen finaalissa. Parane pian.
Juuso Juntunen:  Juuso onnistui hienosti vähemmällä peliajallakin iskemään kaksi maalia. Joukkueen uusin tulokas näytti potenttiaalinsa jo kesän treeneissä. Juuso lukee peliä hyvin ja tietää selvästi mitä pitää tehdä missäkin tilanteessa . Se pallo vaan tarvii lisää kesyttämistä, että kaikki jutut mitä kaveri selkeästi hakee alkavat useammin onnistua. Juuso on vahva jässikkä jolla on halutessaan iso potenttiaali futarina.
Eemeli Mulari: Eemeli on oikein hyvä maalivahti torjumaan. Myöskin vastaan tulemiset ovat kehittyneet. Pelasi jo kesällä myöskin isompien piirisarja joukkueessa. Liikunnallinen, nopea palloa pelkäämätön torjuja ,jota on vaikea ohittaa pieneen maaliin varsinkin.
 Eemelin puutteet ovat tällä hetkellä pelin avaamisen puolella. Liian usein avaamiseen menee liian kauan kun mietitään että minnekköhän se pallo pitäisi antaa ja sitten tulee se vähemmän hyvä valinta. Rohkeutta päättöksiin ja  nopeampi avaaminen niin hyvä tulee. Hyvä maalivahti.

04 joukkueen arviot:
Juuso Roppainen: Tuulen nopea maalipaikkoja tuhlailemaan tottunut Juuso onnistui tänään hienosti myös viimeistelyssä. Joukkueen jokapaikanhöylä ,joka nopeutensa ja tarmokkuutensa ansiosta on iso tekijä joukkueen menestymiselle. Yksijalkaisuus on selkeä miinus. Juuson pitää alkaa käyttämään vasuriaan muuhunkin kuin juoksemiseen.
Joona Heikkinen: Roinila leirillä valvonut hieman väsynyt Joona on joukkueen parhaimmistoa unisenakin. 04 porukan paras katkoja. Pelin avaaminen tänään ei niin jäätävää kuin mihin on totuttu ,mutta kelpo päivä joukkueen kapteenilta.
Teemu Moilanen: Taikurimaisen taitava Teemu paransi peliä päivän aikana. Teemun vahvuudet  ovat peliälyssä ja pallon käsittelyssä. Ehkä joukkueen taitavin pallon kanssa. Joukkue peli tahtoo toisinaan uhohtua ja pahin murhe on se suun käyminen väärässä kohdassa. Peli ei ole niin vakavaa että sitä häviötä pitää murehtia jo ennen peliä. Ja epäonnistumisia ei pidä murehtia pitkään.
Luukas Tolonen: Joukkueen toinen pikakiituri. Gepardin nopea Luukas on uhka vastustajalle aina jos  laitakaistalla on tilaa. Luke pisti muutaman jäätävän syötön ja iski myöskin hienoja maaleja.
Luken heikkoudet myöskin mussutuksessa ja virheiden murehtimisessa. Hyökkäysorientoitunut Luukas on parantanut kovasti puolustus pelaamistaan. Kovuutta lisää!
Manta Laatikainen: Manta oli tämän päivän yllättäjiä. Pisteitä ei kertynyt paljon vaikka hienon maalin Manta iskikin tänään. Varsinkin alkusarjan Tarmo peleissä Manta oli ihan liekeissä ja rakenteli avaavilla syötöillä paikkoja kavereille. Myöskin puolustussuuntaan tasapainoinen päivä. Mantan heikkous on laukaus joka on edelleen ihan luokattoman löysä. Sortuu toisinaan uskonpuutteeseen, josta tänään ei ollut tietoakaan. Vahva esitys.
Mika Moilanen: Myöskin lajitaitoa tihkuva Mika paransi peliään päivän kuluessa. Mika on taitava isona kanuunamaisen laukauksen omaavana kaverina iso uhka vastustajan puolustukselle.  Jos pääsee laukomaan 15m säteeltä on mokke helisemässä. Viimeisissä peleissä muisti pelata niinkuin oli sovittu ja jakeli namupasseja ja sai niitä takaisin ja pääsi käyttämään laukaustaan.
Mikan heikkous on liika yksin yrittäminen ja epäonnistumisen pelko ja niiden käsittely. Ei peli ole niin vakavaa ja yhdessä onnistumme paremmin. Tärkeä pelaaja.
Veeti Räisänen: Oli hyvin lähellä ettei Veeti pistänyt palloa verkkoon useammankin kerran. Iloinen veikko joka tajuaa peliä hyvin. Hieman keveämpänä saisi pelistä paljon enemmän. koska on selvästi innostunut lajista. Treeniä treeniä!

Tästä jatkamme joulupukkiturnaukseen Kajaaniin 14.12. jonne lähtee 05 pelurit + muutama 04.

HYVÄ SUPS!!