tiistai 10. marraskuuta 2015

Futsalin piirisarja avausturnaus Kemi 7.11.2015 SuPS02

Ohessa tulokset ja Jannen tarinointia päivästä.

SuPS02 avasi hienosti futsalin piirisarjakautensa viime lauantaina Kemissä. Kaksi tiukkaa matsia joista ekassa niukka tappio 1-3 kovaa TePs Tervolaa vastaan ja toisessa matsissa kaadettiin huikean taistelun jälkeen kotijoukkue FcKemi 6-5.

Tervolan porukassa pelasi 3 ykköstason 01 tyttöä ja vauhtia ja taitoa riitti likoilla. SuPS hallitsi pallollista peliä mutta palloa ei saatu maaliin hyvistäkään paikoista.  Oli ylärimaa ja maaliviivaa mutta ei sisään. Tervola iski vastahyökkäyksillä tehokkaasti. Pisteet siis TePS:lle.
Toisesta matsista kehkeytyi todellinen thrilleri. Ensin noustiin eka puoliajan lopuksi 0-2 ja 1-3 takaa ajo asemasta 3-3 tasoihin Jere Laurosen(2) ja Arttu Saarisalon maaleilla. Toisen puoliajan alussa mentiin jo johtoonkin osujana jälleen Jere , mutta kotijoukkue tuli tasoihin ja ohi. Kaksi minuuttia pelikellossa ja oli pakko ottaa aikalisä. Miika pakinpaikalta laitaan, Veikko kärkeen  ja Saarisalo pakiksi. Siirto onnistui ja Miika täräyttää tasoihin. Vanhat paikat takaisin Miika pakiksi ja Veikko laitaan ja Arttu kärkeen ja vielä vika minuutilla Jere täräyttää  6-5 ja hiljentää Tervahallin. Avausvoitto on tosi asia.

Hieno päivä. Sarjasta tulossa todella tasainen.  Pelejä meni ristiin ja vain Tervola voitti molemmat pelinsä ja Fc Kurenpojat taas hävisi molemmat pelinsä.
Pelit jatkuvat  kotiturnauksella Suomussalmella 28.11.
Päivän onnistujiksi voi laskea joka ukon. Maalivahti  Eemeli Mulari oli hyvä. Huikeita torjuntoja molemmissa peleissä. Jere vastasi viimeistelystä 5 maalillaan ja Miika luuti puolustuksessa ja rakensi peliä. Taitava Arttu sai koottua itsensä eka pelin takkuilun jälkeen ja pelasi parhaan ottelunsa ever Fc Kemiä vastaan , josta kertoo myös tehot 1+3. Kaikki onnistuivat tällä reissulla vaikka eka matsi hävittiinkin. Kotiturnaukseen toivomme  paria täsmä asetta lisää joukkueeseen. Katsotaan onko pelureita tarjolla. Joukkueen runko on kuitenkin tässä sakissa.

Ps. Peli oli alkuun hieman sekavaa joskin parani toisessa pelissä. Edelleen pitää osaa pelaajista ohjata pallottomana olessa kun liike loppuu. Nyt yksinkertaistetaan peliä lisää ja nopeutetaan ja haetaan pelitapa kuntoon.