sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Joulupukkiturnaus Kajaani 14.12.2014 Sups02-03

Ohessa -02-03 tulokset ja tehotSups02-03 jatkoi siitä mihin nuoremmat eilen jäi, eli Suomussalmi ei hävinnyt peliäkään.
Joukkue oli mukana varsin uudella miehityksellä. Sairastumisen vuoksi  mm.kapteeni Juho Heikkinen oli poissa vahvuudesta
02 kaartista oli mukana vanhat ketut Miika Heikkinen, Veikko Moilanen, Sami Moilanen ja Perttu Keränen. Uutena 02 pelurina tuli peliin kaksi vuotta sitten Supsissa pelannut Joona Juntunen. Kesän piirisarjaa pelanneesta 03 joukkueesta mukana oli vain Jone Ohtonen, Onni Laatikainen ja Riku Rautiainen. Uutena joukkueessa Fedor Fedorov. Lisäksi oli mukana tyttövoimaa Noora Pelli ja Maiju Laatikainen. Joukkueesta puolet oli eka kertaa 9 vs 9 pelissä.
Eka peli Kajha03 vastaan voitettiin 2-1.  Paljolti hyvän puolustuksen ja Veikon ja Nooran energian ansiosta. Peli oli kuitenkin aika sekavaa ja puolustuskannalla oltiin varsinkin toisella puoliajalla.
Toista peliä Jippo03( Joensuu) vastaan johdettiin jo 4-1. Tuliko hyvän olon tunne vai mikä mutta vastustaja tuli lopun kovaa  Sups sekoili omassa päässään eikä uskaltanut pelata.  Lopputulos 5-5.
Kaksi ekaa matsia ei saatu syöttöpeliä kunnolla kulkemaan. Viimeiseen peliin vastaan asteli kaksi vuotta Supsille voittamattomana jalkapallossa ollut Pallokarhut03 Kuusamosta. Paka voitti eka pelissään Jipon 4-3. Pakan valmentaja tosin sanoi että kaikki maalipaikat käytettiin. Paka hävisi Kajhalle 0-5.
Vika peliin tehtiin muutama pelaaja kohtainen paikan vaihto. Onni tuli kentälle vasempaan laitaan ja Sami meni maaliin. Maiju siirtyi oikeaksi pakiksi ja Jone Nooran viereen keskikentälle. Nämä siirrot toivat entistä enemmän juoksuvoimaa hyökkäykseen ja Sups hallitsi koko peliä. Veikko iski kaksi ja Onni yhden maalin ja Supsille riemukas voitto hyvällä reippaalla pelillä lukemin 3-1.
Nyt rauhoitutaan joulun viettoon. Seuraava turnaus tammikuun lopussa futsalia Kajaanissa tarkempi ajankohta myöhemmin.
Piirisarjaan osallistumista 03 joukkueella harkitaan. Mukaan joukkueeseen otetaan  4-5 peluria 04 joukkueesta. Toivomme mukaan myös 02 poikia jotta joukkue saadaan kasaan. 04-05 ilmoitetaan myös omaan piirisarjaan. Ilmoittakaa minulle lähdettekö mukaan. Niko ja Arttu myös.


Tulokset:
Sups02-03-Kajha03  2-1
Sups02-03-Jippo03  5-5
Sups02-03-Paka03  3-1

Pisteet:
Veikko Moilanen 7+1
Onni Laatikainen 1+1
Noora Pelli 1+1  ( tsemppi pelaaja)
Jone Ohtonen 1+0
Perttu Keränen 0+1
Sami Moilanen 0+1

Ps. Hyökkäyspään materiaalin kapeuden vuoksi oli taktiikkana pelata tiivistä puolustus peliä ja toimittaa palloja nopealle target pelaaja Veikolle. Jippo peliä lukuun ottamatta puolustus toimi ja Veikon maalimäärä kertoo että myös toinen puoli taktiikkaa onnistui. Viimeinen peli lämmitti valmentajan mieltä erityisesti. Siinä onnistui jokainen pelaaja hienosti ja pelin riemu saavutettiin.
Kaunis kiitos pelaajille taas tästä reissusta. Toivottavasti  Sups03 tarina jatkuu.