sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Joulupukkiturnaus Kajaani 13.12.2014 -06-07 tulokset ja tehot

Ohessa Villen tarinointia, sekä tulokset ja tehot.-07 JUNNUT ESITTIVÄT HIENOJA OTTEITA KAJAANIN JOULUPUKKITURNAUKSESSA

SuPS oli vahvasti mukana kahdella joukkueella, samoin kuin PK-37 Iisalmesta, JIPPO Joensuusta ja Haka Kajaanista. Tässä ottelutulokset ja hieman tarinaakin.

SuPS Musta pelasi parasta peliä tähän saakka. Ensimmäistä turnausta pelaanneet Paavolan veljekset, Rasmus ja Elias, toivat tarvittavaa voimaa hyökkäyspäähän. Aarne Laatikainen ja Anniina Moilanen hoitivat puolustuksen varmasti. Hienolla panoksella mukana olivat myös Martin Sang ja Santeri Kyllönen, jotka hoitivat omat tonttinsa hienosti missä päin kenttää tahansa, pääsipä Martin iskemään maalinkin. Tältä ennakkoluulotonta ja kovaa peliä esittäneeltä kokonpanolta on odotettavissa paljon tulevissa turnauksissa. 

TULOKSET JA TEHOT (maalit+syötöt):
SuPS Musta - Kajaanin Haka Keltainen 5-3
SuPS Musta - Jippo Joensuu 1-4
SuPS Musta - PK-37 Iisalmi 3-3

Rasmus Paavola 8+0
Elias Paavola 0+3
Martin Sang 1+0
Aarne Laatikainen 0+1

SuPS keltainen pelasi jo pitkään yhdessä pelanneella nelikolla Venni Kela kärjessä, Enni Heikkinen ja Tiia Moilanen laidoilla ja Niiki Juttula puolustuksessa. Nyt saimme mukaan myös loistavasti maalissa pelanneen Lauri Kemppaisen ensimmäistä kertaa turnaukseen. Palaset loksahtivat kohdilleen ja tuloksena kolme voittoa. Venni hoiti kärjessä maalinteon jo totuttuun tapaan, mutta 21 maalia "suurten kaupunkien jengejä" vastaan on jo aivan huikea suoritus. Vennin maaleista monet olisivat jääneet kuitenkin tekemättä, jos puolustuksessa varmasti katkonut ja peliä avannut Niiki sekä palloa kärkeen toimittaneet laitalinkit Tiia ja Enni, eivät olisi pelirakentelussaan onnistuneet noin hienosti. Omiin meni vain neljä, jotka kertovat, paitsi puolustuksen onnistumisesta ja loistavasta maalivahtipelistä, myös koko joukkueen pallonhallinnasta ja uhrautuvasta pelaamisesta puolustussuuntaankin.

TULOKSET JA TEHOT (maalit+syötöt):
SuPS Keltainen - Kajaanin Haka Musta 8-2
SuPS Keltainen - Jippo Joensuu 7-2
SuPS Keltainen - PK37 Iisalmi 11-0
Venni Kela 21+1
Enni Heikkinen 3+5
Tiia Moilanen 2+5
Niiki Juttula 0+4
Lauri Kemppainen maalivahti

Kiitos kuluneesta vuodesta kaikille hienoille pelaajille ja upeaa harrastusta tukeneille mahtaville vanhemmille. Harjoitukset jatkuvat loppiasen jälkeen ja seuraava turnaus on Suomussalmella 24.1. Rauhallista joulua ja Menestyksekästä jalkapallovuotta 2015!