sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Sups03 piirisarja Oulu 7.6.2014 tulokset ja turinat

Toinen piirisarjan tunaus takana.  Kotiin tuomisina kaksi selvää voittoa ja yksi niukka tappio.
Kaksi vastustajaa oli meitä selkeästi heikompia ja noita pelejä hallittiin ns."meidän pelillä " suvereenisti. Syöttö kulki ja tilanteita siunaantui kaikille ja jokunen maalikin saatiin aikaan.
Noissa kahdessa helpommassa pelissä varsinkin 04 pojat Joona,Mika ja Juuso pelasivat rohkeasti  syötellen ja tuloksena hyvästä päivästä kolmikolta yhteistehot 3+4. Hyvä pojat.
Sitten niitä miinuksia.  Suurimmat ongelmat oli siinä kovassa  Haupa pelissä.
Haupa pelin alku täysin meidän hallussa mutta se meidän peri synti huono viimeistely aiheutti taas sen ,että vaikka ottelun alussa meillä oli 2-4 hyvää maalipaikkaa niin vastustaja tarvi vain 2 paikkaa ja tilanne 5 minuutin pelin jälkeen 0-2 Haupan johto. Tämän jälkeen Jonen siirrolla hyökkäykseen saatiin  paine vastustajan puolelle ja eka puoliajan loppuun vielä kavennus osuma ja peli haltuun. Toisen puoliajan alussa taas hetki uskallettiin pelata ja laiturit tulivat pelattavaksi ja kovan prässin alta päästiin hyökkäys alueelle pelaamalla ja tasoitus maali. Taas otsikoihin sama mies Jone Ohtonen. Jone katkaisee puolustajana vastustajan sýötön Joopi liikkuu laidalta  alaspäin tukemaan syöttö Joopille  Jonen liike eteenpäin  Joopin seinä takas Jonelle ja Jonelta toinen seinä täyteen vauhtiin Joopille joka pääsee yksin läpi ja 2-2 on tosi asia. Ja sitten taas vaivutaan prässin alle ja aletaan rätkimään palloa osoitteetta ylös. Miika pääsee kerran yksin läpi mutta sutii avopaikasta ohi. Lopussa vastustajan pelaaja yrittää karata mutta Jone "Ramos" Ohtonen ottaa karkulaisen kiinni ja kova  puhdas kamppailu päättyy vastustajan rankkariin. Haloo!! Kaveri ei edes kaatunut ja Jone pelas ukon vaan irti pallosta. Onni torjuu puolittain  rankkarin mutta pallo liruu kuitenkin irti näpeistä ja maaliin.
Haupa voittaa 2-3. Maalipaikat pelissä meille n.10-5 .
Kokonaisuus ok .  Erikoistilanteita pitää alkaa harjoittelemaan vastustajat tekivät 2 maalia kulmapotkuista koska meidän puolustus vaan seisoo ja katsoo mihin pallo tippuu. Tiukat matsit voidaan hävitä tuon takia.
Pelin avaaminen prässin alta ja viimeistely kaipaavat lisäksi hiomista.  Noissa voitto peleissä olisi voinut syntyä puolet enemmän maaleja paremmalla viimeistelyllä. Keskikentällä pelintekijällä kestää liian kauan eka syötön antaminen. Palloa kuljetetaan liian pitkään ja syötön ajoitus tökkii.
Puolustus on kunnossa  ja edelleen hyökkäys tarvii terävyyttä. Nikon poissa olo näkyi  hyökkäys puolella valitettavasti enemmän kuin uskoinkaan.
Juho uurasti normaaliin tapaansa paremmalla viimeistelyllä olisi ollut päivän kurko. Nyt päivän paras oli Jone. Puolustuksen lukko ja myös hyökkäyksen tuki ja turva. Hienoa Jone.
Päivän onnistujiin voidaan lukea myös Arttu Huttu jonka nappi syötöistä olisi pitänyt tehdä enemmän kuin 1 maali. Onnilla oli ainakin 5 paikkaa (1 tolppa laukaus)ja Rikulla 2-3 ja taisipa olla Juhollakin pari Artun tarjoilemaa paikkaa mutta ei maalia.
 Maalivahtiin ei tänään mikään peli kaatunut .Miika torjui helpoimmissa peleissä joissa vastustajalla ei paljon paikkoja ollut. Avaukset annettiin sovitusti lyhyenä pakeille. Onni torjui Haupaa vastaan ottaen toisella puoliajalla yhden haamutorjunnan kova kuti oli menossa vasempaan yläkulmaan ,jonka Onni hienosti torjui. Lopun rankkari oli myös lähellä päätyä näppeihin.
Piirisarjan pelaavaa kokoonpanoa tultanee hieman tiivistämään. 16 pelaajaa on ringissä mutta jo eilinen 13 pelaajaa vaikutti  jo hieman liian isolta sakilta 3 pelin turnauksessa.Syksy puolella on 3 turnausta ja tämä tiivistäminen tarkoittaa sitä että jos kaikki 16 olisivat muuten vapaita lähtemään niin sitten osa vuorottelee niin että kaikille kuitenkin tulee vielä 2 piirisarjan turnausta.
Katsokaa vanhemmat ottelu kalenteri läpi ja ilmoittakaa minulle(Jannelle) jos on tiedossa este pelipäivänä jo muutenkin. Lähdemme loppuihin turnauksiin max 12 pelaajan voimin.