sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Ypa Cup lauantai 04-05 Pronssille

Tuomo ja Janne luotsasivat porukan hienosti pronssille.

Aikainen aamuherätys oli takana, kun lähdimme kohti Ylivieskaa.

Perhosia taisi olla hieman vatsassa ennen ensimmäistä peliä...


Sää oli aurinkoinen ja lämmin, mutta tuuli oli todella kova.

Ensimmäisenä vastaan asteli Kälviän Tarmo. Hieman taisi olla jännitystä mukana ja peli oli alkuun hieman haparoivaa, mutta kääntyi kuitenkin SuPSin hallintaan. Hyvistä paikoista huolimatta lopputuloksena 0-0


Seuraavaksi saimme vastaan Oulaisten Huiman. Alussa OuHu teki johtomaalin rajaheitosta, kun puolustus ei ollut ihan hereillä, mutta sitten porukka sai vitosvaihteen päälle ja lopputulemana 4-1 voitto, jonka myötä pääsimme lohkovoittajaksi.


Lohkovoiton myötä vastaan seuraavaksi saimme Suolahden Urhon. Alustavasti tilanne näytti hieman vaaralliselta, koska Urho oli voittanut molemmat alkulohkon pelit 0-9 ja 0-7, mutta SuPS otti pelin alusta asti täysin hallintaansa. Muutamia tosi hyviä maalipaikkoja oli esim. Mikan tolppalaukaus ja Luukaksen ylärima, mutta tällä kertaa ei vaan uponnut sisään. Tämä peli oli ehkä koko päivän paras peli kokonaisena joukkueena. 0-0 tilanteen jälkeen Urho katkaisi matkamme kultaotteluun rankkareissa. Pienestä oli kiinni taas kerran...Pronssiottelussa vastaan käveli Orpa Oulusta. Urho pelin tappiosta oltiin toivuttu hyvin ja peli lähti kulkemaan alusta saakka ja eipä tainnut tulla oikeastaan yhtään hallinnassa olevaa hyökkäystä kohti SuPSin maalia. Lopputulemana 6-0 SuPSille ja pronssi kotiintuomisena. Ehkä yksi koko turnauksen hienoimmista hetkistä oli mielestäni SuPSin maali vaparista läheltä pilkkua. Juuso oli antamassa ja Janne huusi, että vedä vaan suoraan, ja heti perään uusi komento, että anna Olaville lyhyt ja lopuksi vielä komento, tee mitä haluat :) Ja Juuso teki oman ratkaisunsa ja pisti lyhyen Olalle ja Ola tykitti maalin.


Lopuksi mitallit kaulaan ja tuuletukset perään...


Kerrassaan siis hieno päivä takana ja joukkue pelasi todella hienosti joukkueena ja syöttöpeli toimi.
Puolustus ja maalivahti oli myös hereille koko päivän ja siitä kertonee hyvin se, että koko päivän aikana SuPSin verkko heilui vain yhden kerran varsinaisella peliajalla.

Kärkimiehinä Juusolla, Ossilla ja Eetulla on aivan tajutonta lähtövoimaa juoksussa ja tähän vastustajat monesti kaatuvat. Äijät uskaltavat myös viedä tilanteet loppuun saakka villin härän voimalla.

Laidoilla Manta, Luukas, Olavi ja Teemu painavat myös täysillä ja rakentelevat hyvin peliä. Manta teki eilen sellaisen työmäärän, että ansaitsi tsempparipalkinnon. 

Puolustuksessa Joona, Tuomas ja Mika, sekä välillä Juusokin, pitivät tosiaan maalin edustan puhtaana ja jakoivat palloa hyökkäykseen. Joona, Tuomas ja Juuso ovat aivan uskomattomia työmyyriä ja periksi ei anneta, vaikka olisi mikä, myös Mika pelasti hienosti pari vastustajan iskua tyhjää maalia kohti.

Eemeli on myös maalissa vankkumaton ja kuten jo aiemmin mainitsin, vain yksi pallo eilen selän taakse.

Hieno joukkue, jota ei pysäytä mikään. Ensiviikon launataina jatkuu sitten Nappulaliiga Sotkamossa.

Pisteet:
Juuso Romppainen 3+1
Mika Moilanen 2+2
Ossi Niskanen 2+1
Manta Laatikainen 1+2 tsemppari
Luukas Tolonen 1+1
Olavi Kyllönen 1+0
Joona Heikkinen 0+2
Teemu Moilanen 0+2
Tuomas Heikkinen Fair Play
Eetu Heikkinen 0+0
Eemeli Mulari mv.