sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Ypa Cup sunnuntai -03 Pronssille

-03:sten päivä noudatti eilisen kaavaa. Ensin alkusarjassa vastaan tuli kovaksi tiedetty kotijoukkue FcYpan04 joukkue. Peli oli tasaista joskin Sups piti pallonhallintaa ja Ypa puolusti hyvin ja yritti iskeä vastaan. Sups03 jaksoi olla kärsiväälinen ja eka jakson lopulla  Ypa puolustus myöhästyi ja Miika latasi oikeutetusti 1-0 . Ypa jatkoi vielä lähes 20 min toisella puoliajalla tiukkaa puolustuspelaamista ja koetti pelata nopeasti kärkiään vapaaksi. Supsin puolustus Juhon,Jonen ja Jaron käsissä oli kuitenkin rautaa. Lopulta kaverin oli pakko yrittää riskillä 3 miestä ylhäällä ja puolustuksen avautuessa Juho ja Joopi viimeistelivät lukemat 3-0 Supsille. Tämä tulos riitti 4 parhaan joukkoon,koska meidän lohkossa oli vain 2 joukkuetta, ja väieriin vastaan tuli kova ja rutinoitunut KPV03 valkoinen.
Edelleen Sups hallitsi pallollista peliä ja hiukan paremmalla viimeistelyllä olisi lukemat voineet olla 4-0, tai 5-0 Supsille. Joopi oli tosi terävänä ja paikkoja oli muillakin vaan ei maalia ja rankkareilla KPV loppuotteluun.
Pronssi peli noudatti edellisten pelien kaavaa. Sups painoi päälle ja vastustaja puolusti ja iski vastaan.
Aika selvä matsi alusta saakka. Kaveri sai pari helppoa maalia ja lukemat meidän huonon viimeistelyn takia vain 3-2.
Hieno ja taktisesti hyvin pelattu turnaus pojilta. Voittoja tulee nyt koska puolustus pitää. Maalinteko tökkii edelleen. Jone ja Jaro ovat oleet kaksi viimeistä turnausta huikeita  alakerrassa Juhon keskikentän panosta unohtamatta. Arttu Huttu ilahdutti syöttäen 3 maalia. Artulla olisi ollut viimeisessä pelissä 2-3 todella hyvää maalipaikkaa ja piste kunkun titteli oli todella lähellä.
Maalipaikkojen saaminen kertoo pelinlukutaidosta ja uskon että Arttu nähdään rouhimassa molemmilla laidoilla jatkossa.
Fair play palkinnon sai maalikunkkujen "unholasta" takaisin palannut todella pirteästi pelannut Joopi Moilanen. Tsemppi pelaajan palkinnon sai Jaroslav "Pique" Prokhorov.
Ensi sunnuntaina Sups03 pelaa valioliigaa Vuokatissa. Toivotaan että hyvä lentomme jatkuu.