torstai 11. kesäkuuta 2020

HUOM! Ikäluokka 2010 syntyneet Vuokatin Futisleiri 26-28.6.2020

Hieman nopealla aikataululla tulee oheinen, mutta jos joku pääsee tuonne, niin hieno homma.


Kajaanin Haka ja VuokattiSport tekivät vuoden alussa yhteistyösopimuksen, ja tähän sopimukseen liittyen Haka leirittää junioreita 26-28.6.20 Vuokatin Urheiluopistolla. Seuraavana vuorossa on Kainuun alueen 2010 syntyneet juniorit. Tämän hankkeen myötä saamme fysiikkavalmennuksen osaksi jalkapalloilijan lajivalmennusta, ja nyt on mahdollista jokaisen osallistua Futisleirille lähellä kotia.

Tämä ikäluokka on myös siinä mielessä tärkeä, että he aloittavat syksyllä Palloliiton kehittymisen seuranta ryhmässä, jossa Haka on seurana mukana. Nyt olisikin tärkeää, että mahdollisimman moni pääsisi osallistumaan leirille Vuokattiin, jotta pelaajat tulisivat tutuiksi toisilleen sekä valmentajille.
Leirin hinta on 115-160€, riippuen majoittuuko kotona vai Vuokatin Urheiluopistolla ja mikä on lopullinen osallistujamäärä. Hinta sisältää ruokailut, majoituksen ja liikuntatilat.
Leirin aloitus/kokoontuminen tapahtuu 26.6. klo 17.00 Vuokatin Urheiluopistolla. Leirillä valmentajina toimivat Heikki Suhonen, 10/11-tiimin valmentajat sekä Urheiluopiston väki vetää ohjelmaa.

Leiriviikonloppuina myös vanhemmilla on mahdollisuus lomailla Vuokatin Urheiluopistolla
70€/vrk sis. majoitus, ruokailut, liikuntatilat.
 45€ /vrk sis. ruokailut ja liikuntatilat

Sitovat ilmoittautumiset su 14.6 mennessä. Ilmoittautumiset  minulle, joko sähköpostilla helimps@gmail.com tai viestillä numeroon 044 2864244.
Ilmoita osallistujien nimet, yhteystiedot, majoitutteko Vuokatissa vai kotona, mahdolliset erityisruokavaliot tai muita huomioitavia asioita.

Nähdään Vuokatissa!                                                                        

Terveisin
Heli Sirviö
KajHa Team 10/11
 Joukkueenjohtaja