perjantai 18. tammikuuta 2019

SuPS 07-joukkueen kuviot talvella ja tulevana kesänä

Talvella SuPS pelaa futsalsarjan loppuun ja huomenna onkin pelit Limingassa. Lähtö siis TB:ltä klo 6.50, Joel, Luka ja Nooa otetaan kyytiin kotoa matkalta.Kesän sarjoihin 07 ikäluokassa perustetaan kolme yhteisjoukkuetta Kajaanin Hakan kanssa. SuPS yj., jossa pääasiassa pelaavat Suomussalmen pelaajat, ilmoitetaan Pohjois-Suomen Piirisarjaan kakkossarjaan. Pelaajia on niukasti, joten sitoutumista tarvitaan ja pelaajat voivat houkutella myös uusia pelaajia mukaan. Kiekkoa talvella pelaavat futisjunnut ovat myös tervetulleita mukaan kiekkokauden jälkeen.

Haka ilmoittaa joukkueensa myös kakkossarjaan, mutta lisäksi myös mestaruussarjaan. Kaikkien näiden joukkueiden välillä on vapaa liikkuvuus pelaajilla joukkueiden välillä. Autetaan toisia ja tehdään tiivistä yhteistyötä! Tällä tavalla varmistetaan pelaajien riittävyys kaikkiin peleihin ja mahdollisuus tavoitella paikkaa myös ylemmällä tasolla sekä tarjota kaikille hyviä pelejä sopivalla tasolla.

SuPS:n pelaajista Venni siirtyy Hakan riveihin ja pelaa SuPS:n peleissä kaksoisedustusluvalla. Rasmus ja Lauri pelaavat Hakan 06 joukkueessa Mestaruussarjaa kaksoisedustusluvalla ja SuPS:n mukana entiseen malliin 05/04 joukkueen mukana harrastesarjassa, jos vaan harrastesarja toteutuu. Martin jatkaa SuPS:n riveissä 04/05 harrastesarjassa ja yli-ikäluvalla 07 sarjassa. Niiki ja Enni pelaavat pääasiassa Wimman mukana 06-tyttöjen Puolen Suomen Liigaa, mutta mahdollisuuksien mukaan myös SuPS:n mukana poikien sarjoja.

Kesälle katsomme mahdollisesti jonkun turnauksen, jonne pääsisi kaikki SuPS "vanhan" 06/07 joukkueen pelaajat mukaan vielä kerran pelaamaan yhdessä.

Uudet peliasut ovat saapuneet ja jatkossa pelataan uusilla peliasuilla.

MAHTAVAA FUTISVUOTTA KAIKILLE SuPS-pelaajille!!!