maanantai 14. elokuuta 2017

06/07 Terwaturnaus Oulu 12.-13.8

Olipahan Terwaturnaus... Päästiin kuitenkin lähtemään. SuPS 06/07 avauksesta puuttui Enni Heikkinen ja Lauri Kemppainen. Materiaalin Suppeus tuli ilmi, mutta Olavi Kyllönen ja Eetu Heikkinen saatiin paikkaamaan -05 porukasta. Eetukin sairastui, mutta vielä löytyi J-P Pyy, joka pelasti SuPS:n turnaukseen lähdon ja 20 minuutin varoajalla saapui TB:lle lauantaina ensimmäisenä.


Pelillisesti mentiin alhaalta ylös ja samaa rataa uudelleen. Kova Ajax Sarkkiranta pisti SuPS:lle luun kurkkuun ekassa pelissä takomalla taululle tylyt 9-0 lukemat, mutta eipä SuPS pelistä enempää ansainnutkaan. Halutonta oli pelaaminen ekassa pelissä.

Toisessa pelissä taas nähtiin kauden parasta SuPS:aa. Vastaan tuli HauPa, joka saatiin kovalla prässillä ahtaalle. SuPS oli koko ajan vastustajan iholla ja rakensi 10 hyvää maalipaikkaa. Paikoista huolimatta SuPS onnistui kerran ja vastustaja kolmesti, vaikka paikkoja oli puolet SuPS:aa vähemmän. 3-1, maalista vastasi Venni Kela.

Kolmas Peli oli hyvin palloa pitävää -05 tyttöjoukkuetta ONS:a vastaan, jossa molemmilla oli paikkansa. Hyvästä pelistä huolimatta 3-0 voitto ONS:lle. Tässä pelissä tytöt veivät poikia fyysisyydellä. Tytöt näyttivät mallia, kuinka tilanteisiin tulee mennä.

Toinen päivä alkoi pelillä tuttua OLS 07 vastaan. Peli oli melko tasainen, mutta vikkelät OLS:n pojat veivät pelin 6-2. Maaleista vastasivat Venni, Elias Paavolan ja Olavi, Vennin syötöstä. Edessä oli jumbofinaali ja vastassa OTP.

Viimeisessä pelissä SuPS oli selvästi vastustajaa edellä ja vei pelin tuhlailusta huolimatta 2-0. Maalien makuun pääsi hienon turnauksen pelannut Elias Paavola ja Keskikentällä puurtanut Niiki Juttula Rasmus Paavolan hienosta esityöstä.

Turnauksesta saimme paljon hyviä kokemuksia, joiden pohjalta on hyvä lähteä tekemään töitä harjoituksissa. Laitapakkien nousu tilanteiden rakentelussa, prässipelaaminen ja reagointi vastustajan riiston jälkeen sekä avauspelaaminen, siinä muutamia asioita, joihin kiinnitämme huomiota syyskaudella.

Ensi viikolla harjoittelemme tiistaina ja perjantaina Kirkkopuistossa klo 16.30-18.00. Lauantaina pelaamme Piirisarjaa Kempeleessä P11 ja Oulussa P10.