sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

OBC 22.-23.4. tulokset ja tehot

SuPS 06/07 kävi hakemassa tuntumaa 06 kilpasarjaan Oulussa OBC-turnauksessa. Saimme mukaan 9 pelaajaa 8v8 peleihin ja ensimmäisessä pelissä Niikin niska kramppasi. Loput neljä ja puoli peliä pelasimme ilman vaihtopelaajia.

Otteet peleissä olivat vaihtelevia. Näytimme, että kaikkien onnistuessa ylärajoilla pystymme haastamaan toden teolla pohjois-suomen piirin kärkiporukoita. Tämä vaatii kuitenkin kaikkien mahdollisten pelaajien mukana olon ja kaikilta intensiivistä osallistumista peliin.

OBC:ssa pelasimme viisi peliä ja sijoituimme kahdella voitolla ja kolmella tappiolla 15 joukkueen turnauksessa kahdeksanneksi. Voitot tulivat tervarit mustasta 9-1 ja OLS Hollannista 4-0, Tappiot OsPalle 6-2, OLS pohjoiselle 4-0 ja YPAlle 4-1. Tappiopeleistä OsPa olisi ollut voitettavissa, mutta valmentajan on otettava heikon taktiikkavalinnan vuoksi tappio harteille. Vanhaan hyväksi koettuun palattuamme toinen jakso oli tasaista ja jopa SuPS:n hallintaa päättyen 2-2 jo selkärangan hieman katkettua. YPAa vastaan tappio viimeisessä pelissä menee jo väsymyksen piikkiin. Joukkueella ei riittänyt kolmanteen 50 minuuttiseen virtaa, kun ilman vaihtopelaajia jouduimme pelaamaan. Voittopelit kuitenkin osoittivat, että 1 taso on oikea valinta kesän sarjaksi. Luvassa on kovia pelejä, joissa voittojen eteen joutuu tekemään tosissaan töitä jokaisen minuutin.

Turnauksessa nähtiin monia onnistumisia tuloksien takana. Ensiksi joukkueen pelitapa toimii. Yksittäisistä pelaajista täytyy nostaa esiin Santeri Kyllönen, joka taisteli jokaisen tilanteen loppuun ollen yleensä aina oikeassa paikassa. Silmiinpistävää oli myös Martinin taistelu jokaisessa tilanteessa. Sekä Lauri, joka puolustuksen pohjalla taisteli jokaisen tilanteen loppuun. Tällaista taisteluilmettä tarvitsemme kovissa peleissä jokaiselta pelaajalta. Joukkueessa kaikki saivat onnistumisen hetkiä ja onnistumisten kasautuessa olemme vahva ja kova joukkue ketä vastaan tahansa.